ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άρπαξε» 40 χιλιάδες για σπίτι που πωλούσε αλλά ο αγοραστής δεν το είδε ποτέ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άρπαξε» 40 χιλιάδες για σπίτι που πωλούσε αλλά ο αγοραστής δεν το είδε ποτέ

Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος – Απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Στη σύλληψη 60χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 33χρονο, στις 31 Αυγούστου 2017. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, τον Απρίλιο του 2017, ο 60χρονος μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, του πρότειναν να αγοράσει σπίτι στη Λεμεσό, για το οποίο, όπως ισχυρίστηκαν, είχαν εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη. Αφού ο 33χρονος, συμφώνησε μαζί τους, φέρεται να τους παρέδωσε ποσό ύψους €40,000, ως προκαταβολή.

Παρ’ όλα αυτά όμως και αφού η πράξη πώλησης και μεταβίβασης του ακινήτου, δεν ολοκληρωνόταν, ο παραπονούμενος διαπίστωσε μετά από σχετική έρευνα ότι το εν λόγω σπίτι είχε πωληθεί στις 8 Ιουνίου 2017, σε άλλο πρόσωπο.

Εναντίον των τριών προσώπων, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Ο 60χρονος συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα καταζητούνται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.