Στο χειρουργείο ο Πάνος Καμμένος έπειτα από ατύχημα

Στο χειρουργείο ο Πάνος Καμμένος έπειτα από ατύχημα

Σε χρόνιο ορθοπεδικό πρόβλημα αποδίδεται η εσπευσμένη εισαγωγή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην αριστερή κλείδα στο σημείο ενώσεώς της με την ωμοπλάτη.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης (03/01/2017) η Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εισήχθη σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για προγραμματισμένη αποκατάσταση χρόνιου ορθοπεδικού προβλήματος στην ωμοπλάτη και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε 24 ώρες».

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Καμμένο, η επιδείνωση του προβλήματός του στην αριστερή ωμοπλάτη και την κλείδα οφείλεται σε ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών του.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.