Νεκρός μέσα στο σπίτι του γνωστός επιχειρηματίας

Νεκρός μέσα στο σπίτι του γνωστός επιχειρηματίας

Τόσο ο Γιώργος αλλά και ο αδερφός του είχαν χαράξει εδώ και πολλά την δική τους διαδρομή στην αγορά των εφημερίδων των βιβλίων και των περιοδικών.

Άνθρωποι με αξιοπρέπεια δουλευταράδες και αρσενικοί, κατάφεραν παρά τις αντιξοότητες, τα «πιστόλια» και τα χρέη να σταθούν στην αγορά. Όμως δυστυχώς για τον Γιώργο, ο οποίος τον ερχόμενο Νοέμβριο θα έκλεινε τα 50 του χρόνια το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά την Τρίτη. Μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Βάρης.

Τόσο ο Γιώργος αλλά και ο αδερφός του είχαν χαράξει εδώ και πολλά την δική τους διαδρομή στην αγορά των εφημερίδων των βιβλίων και των περιοδικών. Άνθρωποι με αξιοπρέπεια δουλευταράδες και αρσενικοί, κατάφεραν παρά τις αντιξοότητες, τα «πιστόλια» και τα χρέη να σταθούν στην αγορά. Όμως δυστυχώς για τον Γιώργο, ο οποίος τον ερχόμενο Νοέμβριο θα έκλεινε τα 50 του χρόνια το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά την Τρίτη. Μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Βάρης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.