Τους δύο Έλληνες αξιωματικούς θα επισκεφθεί σήμερα στην Ανδριανούπολη ο Νίκος Βούτσης

Τους δύο Έλληνες αξιωματικούς θα επισκεφθεί σήμερα στην Ανδριανούπολη ο Νίκος Βούτσης

Στην Ανδριανούπολη προκειμένου να επισκεφθεί τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται στις φυλακές, μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για τη Διάσκεψη των Προέδρων Κοινοβουλίου των χωρών του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου και θα μεταβεί το απόγευμα στις φυλακές Ανδριανούπολης όπου θα έχει συνάντηση με τους δύο Έλληνες αξιωματικούς.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη πολιτειακού παράγοντα στους δύο αξιωματικούς οι οποίοι κρατούνται για περισσότερο από δύο μήνες χωρίς να τους έχει αποδοθεί ακόμη κατηγορητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βούτσης θα παραχωρήσει αργότερα συνέντευξη Τύπου στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα ζητήσει από την Τουρκία να διευθετηθεί σύντομα το ζήτημα και να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες.

Διαβάστε περισσότερα για την Ελλάδα πατώντας εδώ!

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.