ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυο γυναίκες ξάφριζαν πελάτες γνωστού καταστήματος- Τις συνέλαβε αστυνομικός εκτός υπηρεσία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυο γυναίκες ξάφριζαν πελάτες γνωστού καταστήματος- Τις συνέλαβε αστυνομικός εκτός υπηρεσία

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό εναντίον 34χρονης και 22χρονης.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (11/08), στην Λεμεσό, 53χρονη εισήλθε σε κατάστημα όπου αγόρασε προϊόντα και ακολούθως τοποθέτησε το πορτοφόλι της στη τσάντα της. Στη συνέχεια η ίδια μετέβηκε σε άλλο παρακείμενο κατάστημα, όπου διαπίστωσε ότι είχε απολέσει το πορτοφόλι της, εντός του οποίου βρισκόταν το χρηματικό ποσό των €75.

Η 53χρονη αναζήτησε το πορτοφόλι της στο κατάστημα όπου είχε νωρίτερα αγοράσει προϊόντα και συνομίλησε με την υπεύθυνη του καταστήματος.

Η υπεύθυνη του καταστήματος ενημέρωσε την 53χρονη πως εντός του καταστήματος βρίσκονταν προηγουμένως δύο γυναίκες οι οποίες περιφέρονταν ύποπτα στο κατάστημα και όταν η υπεύθυνη του καταστήματος τις πλησίασε αυτές τράπηκαν σε φυγή τρέχοντας. Η υπεύθυνη του καταστήματος περιέγραψε τις δύο γυναίκες στην 53χρονη.

Στη συνέχεια η 53χρονη βγήκε από το κατάστημα και είδε δύο γυναίκες να απομακρύνονται τρέχοντας στο δρόμο, ενώ αυτές ομοίαζαν με τις δύο γυναίκες όπως τις είχε περιγράψει νωρίτερα η πιο πάνω υπεύθυνη καταστήματος.

Η 53χρονη φώναξε για βοήθεια και Λοχίας της Αστυνομίας, μέλος Αστυνομικού Σταθμού της Επαρχίας Λεμεσού, ο οποίος βρισκόταν εκτός καθήκοντος, σε άδεια απουσίας από την εργασία του, αντιλήφθηκε την 53χρονη να καλεί βοήθεια και την πλησίασε για να τη βοηθήσει. Η 53χρονη τότε πληροφόρησε το μέλος της Αστυνομίας για το περιστατικό και του υπέδειξε τις δύο ύποπτες γυναίκες.

Το μέλος της Αστυνομίας ακολούθησε τις δύο ύποπτες γυναίκες, τις ανέκοψε και αφού τις ενημέρωσε πως είναι Αστυνομικός, προχώρησε σε έλεγχο για εξακρίβωση των στοιχείων τους. Αφού δεν ήταν δυνατό να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους, το μέλος της Αστυνομίας προχώρησε στη σύλληψη των δύο γυναικών για αυτόφωρα αδικήματα. Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 34χρονη και 22χρονη.

Από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή της 34χρονης το χρηματικό ποσό των €75, χρήματα τα οποία όπως η ίδια παραδέχτηκε έκλεψε από το πορτοφόλι της 53χρονης.

Περαιτέρω, στην κατοχή της 22χρονης εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €125 καθώς και μικρό ποσό σε άλλο ξένο συνάλλαγμα. Η 22χρονη δεν έδωσε εξηγήσεις για την κατοχή των χρημάτων αυτών.

Μετά από έρευνες που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας στην εμπορική περιοχή όπου διαπράχθηκε η κλοπή, εντοπίστηκε σε παρακείμενο δρόμο και το πορτοφόλι της 53χρονης, από το οποίο έλειπε το χρηματικό ποσό των €75.

Οι 34χρονη και 22χρονη τέθηκαν υπό κράτηση και παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τους για περίοδο δύο ημερών για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ένα αεροπλάνο απογειώθηκε από τη Λάρνακα για τη μικρή Μαρίε: «Θα σε φέρουμε στη μαμά σου» (video)

Τρέμει τον ανταγωνισμό;Συνεργάτης της Χριστιάνας έκανε αυτό που αρνιόταν όλη τη σεζόν να κάνει (pic)

Δεν το έμαθε κάνεις- Νεαρή Κύπρια ηθοποιός είναι 5 μηνών έγκυος (pics)

ΚΥΠΡΟΣ: Καθημερινό παιχνίδι θανάτου για οδηγούς στον αυτοκινητόδρομο λόγω «κατασκευαστικού λάθους»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη βόμβας σε γνωστό κατάστημα- Έκλεισε λεωφόρος για έρευνες της Αστυνομίας