ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας και γυναίκα οι δύο επιβαίνοντες- Κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρό

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας και γυναίκα οι δύο επιβαίνοντες- Κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρό

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο το απόγευμα της Κυριακής (13/08) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της γέφυρας πάνω από τον κυκλικό κόμβο Καλαμών στην περιοχή Στροβόλου και Λατσιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα συγκρούστηκε σε προστατευτικό κιγκλιδωμα και ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό δύο προσώπων.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Διπλό θανατηφόρο- Νεκροί άντρας και γυναίκα

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κλειστοί οι δρόμοι προς την πρωτεύουσα- Φωτογραφίες και βίντεο από τη σκηνή

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σοβαρό θαλάσσιο ατύχημα- Συγκρούστηκε «μπανάνα» με σκάφος- Στο νοσοκομείο νεαρή

ΕΚΤΑΚΤΟ:Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού- Εγκλωβίστηκαν δυο άτομα

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ:Στη σκηνή η πυροσβεστική για απεγκλωβισμό δύο προσώπων-Κυκλοφοριακό χάος στο σημείο

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο όχημα επέβαιναν μία γυναίκα και ένας άντρα.

Λόγω οδικής τροχαίας σύγκρουσης που έγινε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της γέφυρας πάνω από τον κυκλικό κόμβο Καλαμών στην περιοχή Στροβόλου και Λατσιών, ο αυτοκινητόδρομος στην κατεύθυνση προς Λευκωσία είναι μερικώς κλειστός.

Συγκεκριμένα είναι κλειστός ο δρόμος στην έξοδο προς τον κυκλικό κόμβο Καλαμών καθώς και η μία λωρίδα της αερογέφυρας προς την Λευκωσία. Για τους οδηγούς που κατευθύνονται προς Στρόβολο και Λακατάμια μπορούν να εξέλθουν του αυτοκινητόδρομου από τον κυκλικό κόμβο του Σταδίου ΓΣΠ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ελαττώνουν ταχύτητα, να κρατούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο. Στο σημείο τοποθετήθηκε και κινητή φωτεινή σήμανση.