ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Διπλό θανατηφόρο- Νεκροί άντρας και γυναίκα

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Διπλό θανατηφόρο- Νεκροί άντρας και γυναίκα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο την Κυριακή (13/08) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της γέφυρας πάνω από τον κυκλικό κόμβο Καλαμών στην περιοχή Στροβόλου και Λατσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.com.cy, οι δύο επιβαίνοντες, άντρας και γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους μετά τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος τους πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Διαβάστε ακόμα: 

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας και γυναίκα οι δύο επιβαίνοντες- Κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρό

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κλειστοί οι δρόμοι προς την πρωτεύουσα- Φωτογραφίες και βίντεο από τη σκηνή

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σοβαρό θαλάσσιο ατύχημα- Συγκρούστηκε «μπανάνα» με σκάφος- Στο νοσοκομείο νεαρή

ΕΚΤΑΚΤΟ:Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού- Εγκλωβίστηκαν δυο άτομα

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ:Στη σκηνή η πυροσβεστική για απεγκλωβισμό δύο προσώπων-Κυκλοφοριακό χάος στο σημείο

Να σημειώσουμε ότι λόγω οδικής τροχαίας σύγκρουσης που έγινε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της γέφυρας πάνω από τον κυκλικό κόμβο Καλαμών στην περιοχή Στροβόλου και Λατσιών, ο αυτοκινητόδρομος στην κατεύθυνση προς Λευκωσία είναι μερικώς κλειστός.

Συγκεκριμένα είναι κλειστός ο δρόμος στην έξοδο προς τον κυκλικό κόμβο Καλαμών καθώς και η μία λωρίδα της αερογέφυρας προς την Λευκωσία. Για τους οδηγούς που κατευθύνονται προς Στρόβολο και Λακατάμια μπορούν να εξέλθουν του αυτοκινητόδρομου από τον κυκλικό κόμβο του Σταδίου ΓΣΠ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ελαττώνουν ταχύτητα, να κρατούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο. Στο σημείο τοποθετήθηκε και κινητή φωτεινή σήμανση.