ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό εξαήμερη κράτηση 43χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό εξαήμερη  κράτηση 43χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Στη σύλληψη 43χρονου προχώρησε χθες απόγευμα στην Λεμεσό η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής, κατοχής, χρήσης και κατοχής με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, μέλη της Υ.Κ.Α.Ν., ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 43χρονος στην επαρχία Λεμεσού. Ο 43χρονος προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο του σε δύο Αστυνομικά οχήματα. Κατά την καταδίωξη τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού για την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου του 43χρονου.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 43χρονου εντοπίστηκε ναρκωτική ουσία (Κοκαΐνη), συνολικού μεικτού βάρους 454γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.
Ο 43χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ αργότερα χθες βράδυ συνελήφθηκε με βάση Δικαστικό Ένταλμα Σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα ο 43χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε αίτημα της Αστυνομίας και διέταξε την κράτηση του για περίοδο έξι ημερών για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Υ.Κ.Α.Ν. (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ