Η DELEMA/MCCANN φέρνει 30 αιώνες ιστορίας στις νέες πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Κύπρου

Η DELEMA/MCCANN φέρνει 30 αιώνες ιστορίας στις νέες πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

«Στόχος είναι η διάχυση του πολιτισμού της Κύπρου σε κάθε γωνιά του κόσμου, μέσα από κάθε συναλλαγή των κατόχων των καρτών της Τράπεζας Κύπρου. Γιατί κάθε συναλλαγή δίνει μια ευκαιρία να επικοινωνήσουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας».

Αυτό αποτέλεσε την έμπνευση της DELEMA/MCCANN για την δημιουργία των νέων καρτών της Τράπεζας Κύπρου.

Οι κάρτες Visa και MasterCard φιλοτεχνήθηκαν με απεικονίσεις από τη συλλογή Γεωργίου και Νεφέλης Τζιάπρα Πιερίδη, φέρνοντας έτσι 30 αιώνες ιστορίας σε όλο το καρτο-φυλάκιο της Τράπεζας Κύπρου.

Κάποια από τα illustrations που απεικονίζονται στις νέες κάρτες δημιουργήθηκαν από την ομάδα σχεδιαστών της DELEMA, και για κάποια άλλα η DELEMA ανάθεσε σε ένα νέο, ταλαντούχο δημιουργό, τον Δημήτριο Οικονόμου, να φιλοτεχνήσει, αποκλειστικά για την Τράπεζα Κύπρου, κάποια από τα illustrations.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και έχει ήδη αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια.

Η νέα σειρά καρτών παρουσιάστηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας στη Φανερωμένη, παρουσία φίλων, συνεργατών και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και έτυχε ‘θερμής υποδοχής’.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.