20 Χρόνια Παρουσίας στην Κύπρο για τα McDonald´s™

20 Χρόνια Παρουσίας στην Κύπρο για τα McDonald´s™
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Τα McDonald´s™ γιορτάζουν φέτος 20 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο! Τα εστιατόρια που είναι υψηλά στις προτιμήσεις του κυπριακού κοινού, έχουν προγραμματίσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα θέλοντας να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που για μια 20ετία τώρα τα επιλέγει και τα εμπιστεύεται καθημερινά.

Το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπλήξεις, διαγωνισμούς, δώρα και μοναδικές εκδηλώσεις που θα τρέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017. Κορύφωση των εορτασμών αποτελεί η επικείμενη συναυλία από το δημοφιλές συγκρότημα Μέλισσες. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου και ώρα 20.00, στην παραλία των Φοινικούδων στην Λάρνακα, λίγα βήματα πιο κάτω από το πρώτο εστιατόριο που άνοιξε η γνωστή αλυσίδα στην Κύπρο, πριν από 20 χρόνια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Tα McDonald´s™ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν στο μοναδικό πάρτυ!

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.