Η Pafilia παρουσιάζει το έργο Aurai Residences στη Λεμεσό

Η Pafilia παρουσιάζει το έργο Aurai Residences στη Λεμεσό
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Με τον καινοτόμο σχεδιασμό που αποτελεί σήμα - κατατεθέν των αναπτύξεων της Pafilia Property Developers, το Aurai Residences στη Λεμεσό έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον Κυπρίων και ξένων επενδυτών, επιδεικνύοντας εξαιρετικούς ρυθμούς πωλήσεων. Το έργο αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εντυπωσιακή γκάμα αναπτύξεων της εταιρείας και περιλαμβάνει εκλεκτές κατοικίες 3ων και 4ων υπνοδωματίων στον λόφο της Γερμασόγειας, ένα από τα πιο προνομιούχα προάστια της Λεμεσού, προσφέροντας έτσι ένα ιδανικό μεσογειακό περιβάλλον μόλις πέντε λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Το Aurai Residences αντικατοπτρίζει την προσήλωση της εταιρείας στον δημιουργικό, πολυτελή σχεδιασμό και ανάπτυξη έργων σε προνομιακές τοποθεσίες, με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές. Κάθε μια από τις επαύλεις διαθέτει τη δική της πισίνα, ενώ το έργο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δένει με τη μορφολογία της περιοχής προσφέροντας στους διαμένοντες πανοραμική θέα σε όλο το εύρος της ακτής της Λεμεσού.

Η Ευαγγελία Ηλιάδου, Εκτελεστική Διευθύντρια της Pafilia Property Developers, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση που λαμβάνει το έργο από επενδυτές που αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα, την αυθεντικότητα και το προηγμένο σχεδιασμό. Το Aurai Residences αποτελεί ακόμα ένα κόσμημα στην ευρεία γκάμα αναπτύξεων του χαρτοφυλακίου μας, που προσφέρουν εξαιρετικά πολυτελείς χώρους διαβίωσης και απευθύνονται στους πιο εκλεκτικούς πελάτες».

Με άρτια στιλιστικά αρχιτεκτονική, η κάθε έπαυλη συνδυάζει φυσικά υλικά, όπως ξύλο, μάρμαρο και πέτρα, με απαράμιλλης ποιότητας τελειώματα και επενδύσεις. Η ανοικτή διάταξη και οι ευάεροι εσωτερικοί χώροι των κατοικιών τις κάνουν ακόμα πιο ελκυστικές, δένοντας αρμονικά εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για να προσφέρουν ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής σε πλήρη αρμονία με το εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον που τις περικλείει.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Aurai Residences, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Pafilia: www.pafilia.com

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.