Γιατρός παρ’ ολίγον να σακατέψει 12χρονο Κύπριο μαθητή!Τον έστειλε στο σπίτι του- Φωνάζουν οι γονείς

Γιατρός παρ’ ολίγον να σακατέψει 12χρονο Κύπριο μαθητή!Τον έστειλε στο σπίτι του- Φωνάζουν οι γονείς

Η επίσκεψη σε συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο μπορούσε να καταστρέψει τη ζωή του...

12χρονος μαθητής που αγωνίζεται σε ποδοσφαιρική ακαδημία, μετά από πτώση που είχε στην προπόνηση και πόνους στον σπόνδυλο επισκέφθηκε συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο για εξετάσεις.

Μετά από ακτινογραφίες ο θεράπων ιατρός δεν διαπίστωσε το ότιδηποτε και απλά συμβούλεψε τον 12χρονο να απέχει για τρεις ημέρες από την προπόνηση και τον έστειλε σπίτι του.

Ωστόσο, επιστρέφοντας στο σπίτι, όπως αποκαλύπτει ο «Φ», οι πόνοι του 12χρονου συνεχίστηκαν και ήταν αφόρητοι με αποτέλεσμα να επισκεφθούν άλλο ιατρικό κέντρο για μια δεύτερη γνωμάτευση.

Ο εκεί θεράπων ιατρός, βλέποντας την ίδια ακτινογραφία διαπίστωσε κάταγμα στον κόκκυγα και αντίθετα από την πρώτη συμβουλή, ο δεύτερος ιατρός κάλεσε τον νεαρό αθλητή να απέχει για 3 μήνες από κάθε αθλητική δραστηριότητα, ενώ του ανέφερε πως θα έπρεπε να αποφεύγει να κινείται.

Όπως αναφέρει ο «Φ» οι γονείς είναι έξω φρενών με το πρώτο ιατρικό κέντρο, καθώς όπως τους ανέφερε ο δεύτερος ιατρός, αν ο 12χρονος συνέχιζε τις προπονήσεις η υγεία του θα διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο, ενώ οι γονείς είναι έτοιμοι να προβούν και σε καταγγελία στο υπουργείο Υγείας για το περιστατικό.


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.