Ούτε που περνάει από το νου σας – Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το ΑΠΛΟ κόλπο για... τέλειο μαλλί!

Ούτε που περνάει από το νου σας – Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το ΑΠΛΟ κόλπο για... τέλειο μαλλί!

Όλες οι γυναίκες ψάχνουν την τέλεια φόρμουλα για να φτιάξουν τις τέλειες πλεξούδες!

Σύμφωνα με τον ειδικό δερματολόγο και χειρούργο Sejal Shah, υπάρχει ένα απλό κόλπο, το οποίο όλες οι γυναίκες αλλά και άντρες μπορούν να κάνουν για να διατηρήσουν τα μαλλιά τους σε καλή κατάσταση και να φτιάξουν το τέλειο μαλλί.

Ποιο είναι αυτό; Να πλένουν καθημερινά τις βούρτσες και τις χτένες των μαλλιών τους!

Όπως όλοι ξέρουμε οι γιατροί προτρέπουν τις γυναίκες να καθαρίζουν συχνά τα καλλυντικά τους όμως όπως φαίνεται πρέπει να πλένουμε και να καθαρίζουμε και τις βούρτσες των μαλλιών!

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, οι βούρτσες λερώνονται και μαζεύουν βρωμιά μέσα από την χρήση ειδικά αν χρησιμοποιείτε καλλυντικά προϊόντα στα μαλλιά σας. Παράλληλα η σκόνη, η τριβή του δέρματος και το λάδωμα είναι παράγοντες που προκαλούν βρωμιά και δεν σας αφήνουν να φτιάξετε το τέλειο μαλλί.

Παράλληλα όταν δεν καθαρίζονται οι βούρτσες κρατάνε μικρόβια και βρωμιά και δεν κάνουν την... δουλειά τους. Για παράδειγμα όταν πας να χτενίσεις τα καθαρά μαλλιά σου με μια λερωμένη βούρτσα τότε το αποτέλεσμα είναι... αναμενόμενο.


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.