Οι Πάφιοι «γέμισαν» τις Πρώτες Βοήθειες – Τι αναφέρει ο Διευθυντής του νοσοκομείου

Οι Πάφιοι «γέμισαν» τις Πρώτες Βοήθειες – Τι αναφέρει ο Διευθυντής του νοσοκομείου

Το τριήμερο του Κατακλυσμού έστειλε τους Πάφιους στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου.

Αυξημένη κίνηση ασθενών παρατηρήθηκε το τριήμερο του Κατακλυσμού στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου Σπύρο Γεωργίου.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως με σωστό προγραμματισμό αντιμετωπίστηκαν τα περιστατικά που κλήθηκαν να εξετάσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο κ. Γεωργίου ανέφερε πως με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών επιβαρύνεται, σημειώνοντας ότι το Νοσοκομείο λαμβάνει τα μέτρα του και προγραμματίζει τις άδειες όλου του προσωπικού για να μην μείνουν κενά.

Τα κρατικά νοσηλευτήρια, είπε, θα γίνουν πιο ευέλικτα και πιο αποτελεσματικά μετά την αυτονόμησή τους, προσθέτοντας ότι μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων του ΓΕΣΥ από τη Βουλή θα ξεκινήσει η αυτονόμηση με το διορισμό του Συμβουλίου του κάθε νοσηλευτηρίου το οποίο θα εποπτεύεται από ένα άλλο υπερ- συμβούλιο το οποίο θα είναι διορισμένο από το κράτος.

Η αυτονόμηση, ανέφερε, θα δώσει στο κάθε νοσηλευτήριο τη δυνατότητα να εξετάσει τις ανάγκες του και να μπορεί ευκολότερα να τις προωθήσει για κάλυψη.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.