Το πρώτο υπερσύγχρονο ιδιωτικό Κέντρο Μαστού στην Κύπρο

Το πρώτο υπερσύγχρονο ιδιωτικό Κέντρο Μαστού στην Κύπρο

Το όραμα πού εδράζετε σε εμπειρία, πάθος και γνώση δεν μπορεί παρά να δημιουργεί αποτέλεσμα με μετρήσιμη αξία. Αυτό ακριβώς χαρακτηρίζει το νέο Κέντρο Μαστού Κύπρου που αρχίζει σε λίγες εβδομάδες τη λειτουργία του στο Karyatides Business Center (KBC) στο Στρόβολο, Λευκωσία. Με κύρια αξία την προσφορά στην ανθρώπινη ζωή και υγεία μια ηγετική ομάδα έμπειρων ιατρών με την συνεργασία μιας μεγάλης ομάδας ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, δημιουργούν το πρώτο υπερσύγχρονο ιδιωτικό κέντρο μαστού στη Κύπρο.

Κέντρο δημιουργημένο στη βάση διεθνών προτύπων και προδιαγραφών ικανό να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών σε όλη τη Κύπρο. Παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες που έχουν σχέση με τον μαστό κάτω από μία στέγη με εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Στόχος μέσα από την έγκαιρη διάγνωση, η παροχή σε κάθε γυναίκα υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, με απόλυτο σεβασμό και ανθρώπινη προσέγγιση.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.