Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (19/05)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (19/05)

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Αρκετή τύχη αλλά και επεισοδιακές καταστάσεις

Κριός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σε κάνει πιο αισιόδοξο/η, κάτι που με την σειρά του μπορεί να επιδράσει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου θα σου ανοίξει «πόρτες», διευρύνοντας τις προοπτικές σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Επιπλέον, θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις πλεονεκτήματα σε σχέση με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί να ακολουθήσεις μια πιο επιθετική πολιτική στα οικονομικά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να μην εφησυχάσεις κι ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που θα σε ενοχλήσουν, η τελική «σούμα» της ημέρας μπορεί να έχει θετικό πρόσημο, αν «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου και ενεργήσεις στοχευμένα. Εξ άλλου, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σου. Ίσως μάλιστα να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία, που σε αυτήν την φάση είναι και το πιο δυνατό «χαρτί» σου. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε έντονες αλλά προσωρινές ενοχλήσεις στην υγεία σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σου κομίζει ευχάριστες ειδήσεις και διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά. Επιπλέον, ένα ταξίδι μπορεί να σου αποφέρει ακόμη περισσότερες χαρές και απολαύσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στις φιλικές σου σχέσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Ο Άρης στους Διδύμους σου ζητά να επιστρατεύσεις τια αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων με έντονα χαρακτηριστικά. Και πέρα από τις ειδικές γνώσεις σου, σίγουρα θα χρειαστείς μεγάλη… υπομονή απέναντι σε άτομα που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία υπόσχεται αυξημένα έσοδα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως να λάβεις βοήθειες που θα κάνουν την ζωή σου ευκολότερη. Ωστόσο, καλό είναι να καταπολεμήσεις κάποιες τάσεις… τεμπελιάς, αφού θα «ψαλιδίσουν» τις προοπτικές σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην εκμάθηση μιας τεχνικής. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου και είναι στο χέρι σου να πάρεις μια άδεια ή να δρομολογήσεις εξελίξεις που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Διδύμους σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνον από τις δικές σου προσπάθειες, αφού οι διαθέσεις των άλλων απέναντι σου είναι κυμαινόμενες. Ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σου υπόσχεται μια πιο διασκεδαστική καθημερινότητα!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ευνοεί τόσο την καριέρα σου όσο και ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και το μόνο που σου μένει είναι να αποδεχθείς τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς να τις κρίνεις ως «μη σοβαρές». Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Διδύμους σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» στην δουλειά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία αυξάνει τις πιθανότητές σου για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα αλλά και να δρομολογήσεις ένα ταξίδι . Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις πρόσβαση σε «υψηλούς» κύκλους, στα πλαίσια μιας κοινωνική εκδήλωσης. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους προσδίδει στην ζωή σου μια πιο «περιπετειώδη» υφή, αφού προδιαθέτει σε έντονες συγκινήσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες ή… πύρινες καταστάσεις, που αφορούν είτε στον οικιακό εξοπλισμό σου, είτε στις σχέσεις με τους οικείους σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.