Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (20/05)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (20/05)

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Εξιδανίκευση εναντίον… ρεαλισμού!

Κριός
Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην υγεία σου, δίνοντάς σου μια καλή αφορμή για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στην διατροφή σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας κρίσης με συγγενείς ή γείτονες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Με τον Κρόνο στον Τοξότη, φαίνεται ότι στα οικονομικά σου, ασκούνται έντονες πιέσεις σε βάρος σου με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις που δεν θα έπρεπε αλλά αν δεν θες να γίνει «πανικός», χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση.
Επιπλέον, καλό είναι να γνωστοποιήσεις τις θέσεις σου σε έναν φίλο ή μια φίλη.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Όσο κι αν ο Άρης στο ζώδιό σου θέλει να «τρέξεις» γρήγορα ένα σχέδιο που θεωρείς σημαντικό, ίσως είναι σκόπιμο να κινηθείς πιο ευέλικτα, αφού υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν και δεν μπορείς να τις παρακάμψεις χωρίς να υπολογίσεις και τις βουλές των άλλων. Επιπλέον, καλείσαι «να ποιήσεις την ανάγκη φιλοτιμία»!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Η ημέρα έχει αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστεί η άμεση ανταπόκριση σου σε αιτήματα που πρέπει να υλοποιηθούν «εδώ και τώρα». Μπορείς ωστόσο να επικεντρωθείς και στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να μπλοκάρει κάποιες διαδικασίες στην δουλειά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, ίσως όμως να σου δώσει και μια «έμπνευση της στιγμής» που θα αποδειχθεί εξαιρετικά εύστοχη. Σε κάθε περίπτωση πάντως φρόντισε να περιορίσεις την καταναλωτική σου διάθεση, αφού οι αγορές σου τελούν σε… καθεστώς γκίνιας.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια τόσο στις προσωπικές σου διαθέσεις, όσο και σε εκείνες των άλλων. Κι επειδή πολλά πράγματα θα αλλάζουν καθώς θα προχωρά η μέρα, καλό είναι να μην βιαστείς να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις, ούτε να πάρεις «ζεστά» κάποιες επιτυχίες ή αποτυχίες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά, αλλά όποιο πρόβλημα κι αν προκύψει κατά την διάρκεια της ημέρας είναι βέβαιο ότι θα βρει την λύση του. Κάποιες περαιτέρω δυσκολίες βέβαια ίσως έχουν να κάνουν με την υγεία σου, γι’ αυτό φρόντισε μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία είναι εύκολο να μοιραστείς τα ενδιαφέροντα σου, ίσως μάλιστα σου δοθεί η αφορμή να υλοποιήσεις άμεσα μια δημιουργική σου έμπνευση. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ασχολήσου περισσότερο με τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς τους. Παράλληλα, καλείσαι να κινηθείς συντηρητικά στα οικονομικά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, με δεδομένη όμως την παρουσία του Άρη στον τομέα των συνεργασιών σου, μάλλον πρέπει να «βάλεις νερό στο κρασί σου», επιδιώκοντας τελικά μια μίνιμουμ συμφωνία, αφού κάθε άλλη επιλογή θα «σκοντάψει» σε έντονες αντιδράσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς σε γνώσεις ή τεχνικές. Κατά τα άλλα όμως, μπορεί να έρθεις σε επαφή και με άτομα που είτε δεν σε καταλαβαίνουν, είτε… ψεύδονται! Παράλληλα, καλό είναι να προσέξεις και τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Με τον Κρόνο στον Τοξότη, κάποιες εξελίξεις στις φιλίες σου μπορεί να σου δημιουργήσουν την διάθεση να «τελειώσεις» μια σχέση, θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική αβεβαιότητα, συνεισφέροντας σε επιπλέον έξοδα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, πολλές από τις πρωτοβουλίες σου μπορεί να ευοδωθούν, υπάρχει όμως κι ένα σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθείς ενώπιον περίπλοκων καταστάσεων και σε μια τέτοια περίπτωση, θα χρειαστεί σίγουρα να επιστρατεύσεις πολλές από τις δεξιότητές σου. Παράλληλα, στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας διαπραγμάτευσης.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.