Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (17/7)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (17/7)

Υπερβολική εξιδανίκευση.

Κριός 

Ο Ερμής στον Λέοντα προάγει την δημιουργικότητά σου, ενώ μπορεί να αποκομίσεις κέρδη από τυχερά παιχνίδια ή μια κερδοσκοπική δραστηριότητα. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να σταθείς περισσότερο στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios  

  

Ταύρος 

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δεν προσφέρεται βέβαια για σημαντικές οικονομικές συναλλαγές, ίσα-ίσα που σε προειδοποιεί να μην έχεις εμπιστοσύνη σε όσους/ες σου «τάζουν», αφού το κίνητρό τους είναι να σε ξεγελάσουν ή να σε «κοιμίσουν». Επιπλέον, είναι πιθανό να χάσεις χρήματα από λάθος ή αφηρημάδα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros  

Δίδυμοι 

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να ορίζει τις εξελίξεις, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο είτε να πλανηθείς είτε να αποπλανήσεις άθελά σου κάποια πρόσωπα που σε εμπιστεύονται. Αν λοιπόν κάνεις ένα λάθος, αντί να προσπαθήσεις να αποκρύψεις την πραγματικότητα με επιπλέον ψέματα που δεν θα βοηθήσουν κανέναν, δεν έχεις παρά να το παραδεχτείς.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi  

Καρκίνος 

Η δυναμική σου είναι τέτοια που μπορεί να εμψυχώσει κάθε αδύναμο/η, αλλά και να παρασύρει τους πιο ευφάνταστους χαρακτήρες σε έναν «πολλά υποσχόμενο» δρόμο. Να θυμάσαι όμως ότι κάποιοι/ες κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα, σε βλέπουν σαν σωτήρα, με συνέπεια να σου ζητούν διαρκώς πράγματα στο υλικό πεδίο κι όταν δεν τα παίρνουν να σε κατηγορούν ως «απατεώνα»!  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos  

Λέων 

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κινητικό/η και είναι πιθανό να συναντήσεις κόσμο για ποικίλες υποθέσεις. Ωστόσο, στα οικονομικά σου η εικόνα που έχεις δεν είναι «καθαρή» κι αν λάβεις σήμερα μια σημαντική απόφαση, το πιθανότερο είναι να λαθέψεις. Επιπλέον, φαίνεται πως σε προσεγγίζει ένα άτομο με κρυφές προθέσεις.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon  

Παρθένος 

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βοηθά τους άλλους να σου «περάσουν», ό,τι θέλουν κι όπως το θέλουν! Πρόσεξε λοιπόν μην πλανηθείς από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα ή μπεις σε μια συνεργασία με αβέβαιη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά βέβαια «δικαιούσαι» να αναπτύξεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου αλλά και να βοηθήσεις κόσμο που υποφέρει.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos  

Ζυγός 

Ο Ερμής στον Λέοντα σε κάνει πιο κοινωνικό/η, ίσως μάλιστα μια από τις επαφές σου να αποδώσει κάτι σπουδαίο στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη μεσολαβεί για το καλό σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην ακύρωση μιας σειράς καθημερινών δράσεων ή ραντεβού, μην το πάρεις όμως «στραβά».  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos  

Σκορπιός 

Ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, ίσως μάλιστα έχεις μια σημαντική επαφή με το εξωτερικό. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου συνιστά να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η απέναντι σε υποτιθέμενες οικονομικές προοπτικές.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios  

Τοξότης 

Όταν η πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύει, το να ονειρεύεσαι τα καλύτερα δεν είναι απλά δικαίωμά σου, αλλά μια επιτακτική ανάγκη. Μπορείς μάλιστα να μεταδώσεις την αισιοδοξία σου και σε εκείνους/ες που την χρειάζονται άμεσα. Ωστόσο να μην… ξεχάσεις ότι, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, τόσο στα προσωπικά, όσο και στις συνεργασίες σου μπορεί να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis  

Αιγόκερως 

Ο Ερμής στον Λέοντα σε στηρίζει οικονομικά, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας που διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου. Στα υπόλοιπα θέματα όμως, δώσε μεγαλύτερη βάση στη διαίσθηση και την έμπνευσή σου, που είναι οι μόνες που μπορούν πραγματικά να σε βγάλουν «ασπροπρόσωπο/η», αφού η λογική σου «μπάζει νερά».  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros  

Υδροχόος 

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει μια αξιοπρόσεκτη πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας Παράλληλα όμως, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά και τα προσωπικά σου, είναι εύκολο είτε να εξαπατηθείς είτε να προχωρήσεις σε «άτοπες» κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες ή φαντασιώσεις.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos  

Ιχθύες 

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει. Και οι καλύτεροι τρόποι για να το κάνεις είναι, είτε μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία είτε φιλοσοφώντας και αποκωδικοποιώντας μυστήρια και συμβολισμούς.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes  


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ