Σοκολάτα: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού - Τι πρέπει να προσέχετε

Σοκολάτα: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού - Τι πρέπει να προσέχετε

Τα φλαβονοειδή, οι «θαυματουργές» ουσίες που υπάρχουν στη μαύρη σοκολάτα, αλλά και το τσάι, το κόκκινο κρασί και τα εσπεριδοειδή έχουν κατά καιρούς επισημανθεί ως οι φυσικοί σύμμαχοι της υγείας, που θωρακίζουν τον οργανισμό απέναντι σε μια σειρά απειλών.

Οι ευεργετικές επιδράσεις της μαύρης σοκολάτας επιβεβαιώνονται από πολλές μελέτες, μία εκ των οποίων αναφέρει πως η συχνή κατανάλωσή της μπορεί να αποτρέψει τον κίνδυνο εγκεφαλικού.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.