Δέκα χρόνια από το χαμό του Γκάμπορ Ζαβάντσκι, ο Απόλλων δεν ξεχνά (video)

Δέκα χρόνια από το χαμό του Γκάμπορ Ζαβάντσκι, ο Απόλλων δεν ξεχνά (video)

Δέκα χρόνια από τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Γκάμπορ Ζαβάντσκι και ο επίσημος Απόλλωνας δεν το ξέχασε. Με σχετική ανακοίνωση αλλά και με ένα συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube, τίμησε τη μνήμα του αδικοχαμένου Γκάμπορ.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Δέκα χρόνια μετά, η μνήμη του παραμένει ζωντανή στις καρδιές μας.

Ο Γκάμπορ ανήκε στο δυναμικό της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2005. Είχε αποκτηθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο 2004-05 και προτού έρθει στην ομάδα μας είχε αγωνιστεί στις Φερεντσβάρος, ΜΤΚ Βουδαπέστης και Ντούναφερ.

Ήταν μεσοεπιθετικός, αλλά στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2004-05, χρησιμοποιήθηκε αδιαμαρτύρητα και με μεγάλη επιτυχία σε ρόλο λίμπερο από τον προπονητή Μπερντ Στάνγκε.

Βοήθησε μάλιστα την ομάδα μας να αποφύγει τις περιπέτειες στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος 2004-2005. Αυτό το παιδί μάλαμα, στην αγωνιστική περίοδο 2005-06 είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ποτέ δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα ήταν την Τετάρτη 04-01-2006 στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Πολωνού Ράντεκ Μίχαλσκι στο 71ο λεπτό.

Ποτέ δεν ξεχνούμε το χαμογελαστό παιδί του Απόλλωνα. Γκάπορ, θα ζεις αιώνια στις καρδιές μας!»

Το Apollon Web Tv ετοίμασε ένα ολιγόλεπτο βίντεο. Δείτε το: 

Video 1

Ο Απόλλων δεν ξεχνά τον Γκάμπορ Ζαβάντσκι