Η μπάλα στον Αθλητικό Δικαστή

Η μπάλα στον Αθλητικό Δικαστή

Σήμερα η εξέταση στην ένσταση του Απόλλωνα

Ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης, θα εξετάσει σήμερα (16:30) την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο, που αφορά την εγκυρότητα του δελτίου υγείας.

Διαβάστε επίσης: Τρέχουν οι εξελίξεις - Πήγε και ο Παντελή για κατάθεση

Eν μέσω της ποινικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη από το ΤΑΕ Αρχηγείου, ο Αθλητικός Δικαστής καλείται να αποφασίσει με τα στοιχεία που έχει ενώπιον του.

Μέχρι το μεσημέρι οι δύο ομάδες θα πρέπει να στείλουν γραπτώς τις θέσεις τους κι αν χρειαστεί θα κληθούν ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή οι δικηγόροι των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε ότι...

-Ο ΚΟΑ αποφάσισε το Σαββάτο διά πλειοψηφίας να προχωρήσει σε ακύρωση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο, μετά από σχετική εισήγηση των ιατρών του ΑΣΥΑ (Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας Αθλητών) του Οργανισμού.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

-Η Αστυνομία προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής στη σύλληψη του Δρ Κυριακού Γιάγκου, αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. Την… επομένη, το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τριήμερης κράτησης.

-Συνεχίζονται οι καταθέσεις στο ΤΑΕ Αρχηγείου με διάφορα πρόσωπα που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με την υπόθεση.

Πηγή: Kerkida.net