Ψάχνεις το νυφικό των ονείρων σου; Εδώ θα το βρεις! (video)

Ψάχνεις το νυφικό των ονείρων σου; Εδώ θα το βρεις! (video)

Σε ένα πολύ ξεχωριστό, άνετο και άψογα οργανωμένο πολυχώρο, ο Οίκος νυφικών Gala Montenapoleone, σας υποδέχεται για να ανακαλύψετε το νυφικό που πάντα ονειρευόσασταν.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του Οίκου είναι πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τις μέλλουσες νύφες, δίνοντας τους ιδέες και προτάσεις για να βρουν το ιδανικό νυφικό, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικές νυφικές δημιουργίες υψηλής αισθητικής, η κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει την πιο σημαντική μέρα της ζωής της, μπορεί να βρει τα καλύτερα brands στον χώρο των νυφικών όπως: Nicole fashion group Milano, το μεγαλύτερο και παγκοσμίου φήμης Ιταλικό brand , οίκους από Ολλανδία όπως Modeca , από Αμερική όπως Viero Bridal και καταξιωμένους σχεδιαστές από το Ισραήλ, όπως Hadas Cohen , Solo Merav , Ester bridal, Lian Rokman , Nurit Hen και άλλα.
Στον οίκο νυφικών Gala Montenapoleone θα βρείτε ακόμα, πλούσια συλλογή από πρωτότυπα στέφανα, εντυπωσιακά υποδήματα, καθώς και εκπληκτικά αξεσουάρ.

Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας πλησιάζει γι’ αυτό επικοινωνήστε στο: 22 251511 για να κλείσετε το ραντεβού σας. To atelier βρίσκεται στην Λεωφόρο Ακροπόλεως, αριθμός 7, 2020, στη Λευκωσία.

Δείτε το βίντεο:

 

Για να μένετε ενημερωμένοι για τα νέα του Οίκου , μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.galamontenapoleone.com και τη σελίδα στο Facebook: Gala Montenapoleone.

Οι ώρες λειτουργίας είναι:
Δευτέρα-Τρίτη
9:30-13:30 & 16:00-20:00
Τετάρτη
9:30-13:30
Πέμπτη-Παρασκευή
9:30-13:30 & 16:00-20:00
Σάββατο
9:30-13:30