Βίντεο ΣΟΚ από τον Έβρο: «Αλλάχου Ακμπάρ» και «Κάψτε τα ελληνικά σκυλιά» φωνάζουν οι μετανάστες

Βίντεο ΣΟΚ από τον Έβρο: «Αλλάχου Ακμπάρ» και «Κάψτε τα ελληνικά σκυλιά» φωνάζουν οι μετανάστες

Φανατικοί ισλαμιστές και ακραία στοιχεία απειλούν τους Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα – Βρίζουν χυδαία, πετούν πέτρες και φωνάζουν ότι θα κάψουν τους Έλληνες.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια εισβολής στη χώρα μας χιλιάδων μεταναστών από την Ασία και την Αφρική. Η εργαλειοποίηση των προσφύγων και παράνομων μεταναστών από τον Ερντογάν για να εκβιάσει τη Δύση και κυρίως την Ευρώπη, είναι γεγονός, την ώρα που η Ευρώπη κλείνει τα μάτια στις δραματικές εξελίξεις.

Γεγονός είναι όμως και το ότι ανάμεσα στους πρόσφυγες και μετανάστες υπάρχουν και στοιχεία, που ο ρόλος τους είναι ύποπτος και είναι βέβαιο πως έρθουν στη χώρα μας θα αποτελέσουν σοβαρό πρόβλημα.

Κάτοικος Ορεστιάδας δήώσε στο Newsbomb.gr: «Υπάρχει ο κίνδυνος να περάσουν στη χώρα μας άτομα με ύποπτο ρόλο», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδέχεται να περάσουν στην Ελλάδα ακόμα και Τούρκοι πράκτορες.

Τα βίντεο που έρχονται από τις Καστανιές προκαλούν προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία για το ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται από την άλλη πλευρά των συνόρων.

Πρόκειται για φανατικούς ισλαμιστές, που από αυτά που φωνάζουν και μόνο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ακραία στοιχεία: ''Αλλάχ Αχμπάρ'' και ''Κάψτε τα Ελληνικά σκυλιά!''

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

“The dogs can’t see us anymore. Burn them. Burn them. Allahu Akbar”

The video is reportedly from Greece. Please post news articles below, if any. pic.twitter.com/BlXCFoKPO0

— Imam of Peace (@Imamofpeace) March 2, 2020

Χαρακτηριστικό είναι επίσης το βίντεο, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, με έναν από αυτούς, που από το ντύσιμο και μόνο, αλλά και τον τρόπο που μιλάει (και στα γερμανικά, όπως θα προσέξετε), καταλαβαίνεις, ότι ούτε μετανάστης είναι, αλλά ούτε και πρόσφυγας και οι προθέσεις του καθε άλλο παρά αγαθές είναι για την Ελλάδα και τους Έλληνες:«Οι γαμ@@νοι Έλληνες έκλεισαν τα σύνορα...»

Κάποιοι από αυτούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα:
pic.twitter.com/jV2Vi1dqiJ

— Γιάννης Μιχελάκης (@jmichelakis) March 1, 2020

Επίσης σε ένα άλλο βίντεο, τούρκοι αστυνομικοί και παρακρατικοί ρίχνουν με βομβιδοβόλο καπνογόνα & δακρυγόνα προς τις Ελληνικές δυνάμεις για να τις διασπάσουν.

Τούρκοι αστυνομικοί & παρακρατικοί ρίχνουν με βομβιδοβόλο καπνογόνα & δακρυγόνα προς τις Ελληνικές δυνάμεις για να τις διασπάσουν.

Η Ελληνική πολιτεία οφείλει να καταγγείλει με απτές αποδείξεις την Τουρκία ως κράτος–δουλέμπορο σε όλα τα διεθνή φόρα,οργανισμούς & φυσικά στην Ε.Ε pic.twitter.com/c6WRsf2yHE

— Σταυροφόρος (@stavroforos_) March 3, 2020

Η Ελληνική πολιτεία οφείλει να καταγγείλει με απτές αποδείξεις την Τουρκία ως κράτος – δουλέμπορο σε όλα τα διεθνή φόρα, οργανισμούς και φυσικά στην Ε.Ε.