Όταν η Πριγκίπισσα Diana έχανε τη ζωή της στην άσφαλτο... (photos/video)

Όταν η Πριγκίπισσα Diana έχανε τη ζωή της στην άσφαλτο... (photos/video)

Το άδοξο τέλος του Παντελή Παντελίδη έφερε στη μνήμη μας ουκ ολίγα παραδείγματα αστέρων που είχαν τη ίδια τραγική τύχη, όμως μεταξύ αυτών είναι η περίπτωση της Νταϊάνα αυτή που παρουσιάζει τρομακτικές ομοιότητες!

Στις 31 Αυγούστου του 1997, η Πριγκίπισσα Νταιάνα και ο σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα στο τούνελ Ποντ Ντ' Αλμά του Παρισιού, όταν η Mercedes-Benz W140 στην οποία επέβαιναν έφυγε απο τον έλεγχο του -όπως ακούστηκε μεθυσμένου- οδηγού τους, Ανρί Πόλ, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τους καταδίωκαν.

Κανείς απο τους επιβάτες δε φορούσε ζώνη ασφαλείας. Ο Ανρί Πολ σκοτώθηκε ακαριαία, το ίδιο και ο Φαγιέντ, ενώ ο σωματοφύλακας είχε απλά τραυματιστεί στο πρόσωπο και είχε χάσει τις αισθήσεις του.

diana

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την Νταιάνα απο τα συντρίμια και τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 1:18 μετά τα μεσάνυχτα και εκεί άρχισε ο Γολγοθάς των γιατρών. Η Νταϊάνα πάθαινε συνεχείς καρδιακές προσβολές και οι γιατροί προσπαθούσαν να την επαναφέρουν, ενω με τρόμο διαπίστωσαν ότι απο τη σύγκρουση η καρδια της είχε αποκολληθει (!) και είχε πάει στα δεξιά του σώματός της. Τελικά πέθανε στις 4 το πρωΐ σε ηλικία μόλις 36 ετών.

diana autokinito

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε στις 05:30 και βύθισε την Αγγλία στο πένθος. Η 18-μηνη δικαστική έρευνα που ακολούθησε από τις Γαλλικές αρχές, κατέληξε το 1999 στο συμπέρασμα ότι η συντριβή προκλήθηκε από τον Ανρί Πολ, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου γιατί οδηγούσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και ενώ ήταν μεθυσμένος. Η θεωρία αυτή εντάθηκε όταν κατά τη νεκροψία βρέθηκαν και ίχνη αντι-ψυχωτικών φαρμάκων στο σώμα του.

Μέχρι και σήμερα όμως μυστήριο καλύπτει το τί πραγματική εκτυλίχθηκε στο παρασκήνιο αυτή της τραγικής ιστορίας.

Δείτε το βίντεο.

 

Video 1

Το μοιραίο τέλος που έφερε κοντά τη Νταϊάνα και τον Παντελή Παντελίδη