Σκηνοθετημένοι οι αποκεφαλισμοί του ISIS; Hackers διέρρευσαν βίντεο!

Video 1

Στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τη σκηνοθεσία για το βίντεο του αποκεφαλισμού

Βίντεο αό το αρχείο του Γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζον Μακέιν ισχυρίζονται ότι υπέκλεψαν οι Ρώσοι χάκερς της ομάδα CyberBerkut.

Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα παρουσιάζεται ένα κινηματογραφικό στούντιο στο οποίο φαίνεται να σκηνοθετείται η η πασίγνωστη σκηνή του αποκεφαλισμού αιχμαλώτο από την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους.

Τα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει κατά καιρούς το ISIS έχουν προκαλέσει τον αποτροπιασμό αν΄το παγκόσμιο και οι ισχυρισμοί των Ρώσων hackers γεννούν σαφώς πολλά ερωτηματικά.

“Εμείς, η ομάδα CyberBerkut, έχουμε στη διάθεσή μας ένα αρχείο του οποίου είναι δύσκολο να υποτιμήσουμε τη σημασία! Αγαπητέ γερουσιαστή Μακέιν, σας συνιστούμε να μην παίρνετε μαζί σας απόρρητα έγγραφα σε οποιαδήποτε ταξίδια στο εξωτερικό, κυρίως στην Ουκρανία”, αναφέρει η ομάδα των hackers.

Aπό τον Αύγουστο του 2014 οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους έχουν κυκλοφορήσει διάφορα βίντεο εκτελέσεων. Τα θύματά τους ήταν ακόμη θαυμαστά ήρεμα, έλεγαν τα τελευταία λόγια τους και έχαναν τη ζωή τους στα χέρια των τρομοκρατών. 

Οι Αμερικανοί έχουν επανειλημμένα κατηγορηθεί ότι έχουν φτιάξει βίντεο της ομάδας του Ισλαμικού Κράτος. Μάλιστα μία φοιτήτρια από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, η Ivy Zidrich, δήλωσε στον Τζεμπ Μπους ότι ο αδελφός του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, είχε δημιουργήσει την οργάνωση της ISIS.