Καταιγιστικές εξελίξεις: Στη Βουλγαρία το μυστικό της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν;

Καταιγιστικές εξελίξεις: Στη Βουλγαρία το μυστικό της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ για γερά νεύρα. Αν και έχουν συμπληρωθεί 10 χρόνια από τη μέρα που η μικρή εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το δωμάτιο του τουριστικού θέρετρου, όπου διέμενε με την οικογένειά της στην Πορτογαλία, ωστόσο οι Αστυνομικοί δεν έχουν βρει εκείνο το στοιχείο που να οδηγεί στη λύση της υπόθεσης.

Ωστόσο, μία μαρτυρία για ύποπτες κινήσεις μίας γυναίκας έξω από το δωμάτιο της μικρής έδωσε νέα τροπή στις έρευνες των βρετανικών Αρχών, οι οποίες έλαβαν νέα χρηματοδότηση.

Οι ντετέκτιβ και οι αστυνομικοί που ξέρουν την υπόθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ταξίδεψαν στην Βουλγαρία, προκειμένου να εντοπίσουν την μυστηριώδη γυναίκα με τα μωβ, η οποία μπορεί να θεωρηθεί «κλειδί» για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, η γυναίκα αυτή εθεάθη να παρατηρεί, λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν, το διαμέρισμα της οικογένειας στο τουριστικό θέρετρο Ocean Club. Μάλιστα, μία μαρτυρία ανέφερε ότι η γυναίκα ήταν ντυμένη στα μωβ, εξού και το προσωνύμιο, και έδειχνε ύποπτη.

Αν και αρχικά δεν είχαν δώσει βάση σε αυτή την πληροφορία, ωστόσο 10 χρόνια μετά, και ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε τέλμα, οι αστυνομικοί επανεξετάζουν την μαρτυρία, καθώς όπως αποδείχθηκε ο άνδρας της συγκεκριμένης γυναίκας, που ζούσε πολύ κοντά στο θέρετρο, είχε καταδικαστεί για σεξουαλική ασέλγεια σε ανήλικους.

Μάλιστα, το ζευγάρι αμέσως μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν το 2007, έφυγε από την περιοχή χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για το πού πήγαν. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο άνδρας απεβίωσε, ενώ η γυναίκα φαίνεται ότι μετακόμισε στην πατρίδα της, την Βουλγαρία.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες των Αρχών, η γυναίκα δεν έχει εντοπιστεί. Μία πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι αν και δεν υπάρχει κάποιο ακλόνητο στοιχείο για την ανάμειξή τους στην υπόθεση, ωστόσο θα πρέπει να ερευνηθεί αυτή η μαρτυρία, ώστε να αποκλειστεί από τις μελοντικές έρευνες.

 ΠΗΓΗ:NEWSBOMB.GR