Στη Λισαβόνα η βουλευτής Κούτρα-Κουκουμά για συνεδρία «Twelve Plus»

Στη Λισαβόνα η βουλευτής Κούτρα-Κουκουμά για συνεδρία «Twelve Plus»

Σε έκτακτη συνεδρία της γεωπολιτικής ομάδας «Twelve Plus» της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης θα συμμετάσχει το Σάββατο η βουλευτής Σκεύη Κούτρα-Κουκουμά, η οποία αναχωρεί αύριο για τη Λισαβόνα για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, στη συνάντηση θα συζητηθούν κυρίως τροποποιήσεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, που αναμένεται να υιοθετηθούν κατά την 139η Συνέλευση της Ένωσης, τον ερχόμενο Οκτώβριο, στη Γενεύη.

Η κ. Κουκουμά θα μεταβεί στη συνέχεια στην Αθήνα, για να απευθύνει χαιρετισμό σε εικαστική έκθεση με θέμα «Αγνοούμενοι: Στη σκιά της απουσίας τους», που θα εγκαινιαστεί την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018, στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, και συνδιοργανώνεται από τη Νεολαία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ), την Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας και τη Σχολή Εικαστικών Τεχνών ARTe.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα για τον Κόσμο πατώντας εδώ!