Ερντογάν για Νετανιάχου: «Xτύπησες λάθος πόρτα - Εσύ είσαι ο τύραννος»

Ερντογάν για Νετανιάχου: «Xτύπησες λάθος πόρτα - Εσύ είσαι ο τύραννος»

Δεν άργησε να έλθει η αντίδραση του Τούρκου Προέδρου

Ο Νετανιάχου μάλλον μπέρδεψε τη γλώσσα του και κατηγορεί την Τουρκία για εισβολέα στην Κύπρο, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, οποίος μέσω τουίτερ κατηγόρησε την Τουρκία για την κατοχή της Κύπρου.

Σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε για τον Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Με το να μας κατηγορεί εμάς για εισβολέα στην Κύπρο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μάλλον μπέρδεψε τη γλώσσα του. Μάλλον ήθελε να πει ότι εκείνοι είναι εισβολείς στην Παλαιστίνη και δολοφονούν γυναικόπαιδα».

Ο Τούρκος Πρόεδρος απευθυνόμενος στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό είπε: «Νετανιάχου, λάθος πόρτα χτύπησες. Ο Ερντογάν είναι η φωνή των καταπιεσμένων, εσύ είσαι η φωνή των τυράννων. Εσύ προκαλείς το κράτος σου να είναι τρομοκράτης. Εσείς είστε που οι στρατιώτες και οι αστυνομικοί σας κλωτσούν και σέρνουν γυναικόπαιδα. Νετανιάχου, εσύ είσαι ο τύραννος, εσύ. Εσύ είσαι ο αρχηγός ενός κράτους τρομοκράτη. Εσένα μόνο σου ταιριάζει αυτό κι όχι στον Ερντογάν. Η Τουρκία πολεμά τους τρομοκράτες. Οι σφαγείς του Ισραήλ δεν έχουν δικαίωμα να κατηγορούν κανέναν, αν δεν δώσουν πρώτα οι ίδιοι λογαριασμό».