Εthiopian Airlines: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για όσα βίωσε πριν την συντριβή

Εthiopian Airlines: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για όσα βίωσε πριν την συντριβή

Είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του.

Η πτήση ΕΤ 302 της Ethiopian Airlines συνετρίβη 62 χιλιόμετρα νότια της Αντίς Αμπέμπα, στην πόλη Bisoftu, με τον Γκεμπεγέχου Φικάντου, να είναι ο αυτόπτης μάρτυρας.
 
 
 
Ο Αιθίοπας, μάζευε ξύλα όταν αντίκρισε το Boeing 747 να πέφτει φλεγόμενο στο έδαφος, με την μαρτυρία του για τα τελευταία δευτερόλεπτα της μοιραίας πτήσης να προκαλούν σοκ.
 
 
«Ήμουν εκεί κοντά όταν είδα ένα αεροπλάνο να πλησιάζει το βουνό, πριν κάνει στροφή, με πολύ καπνό να βγαίνει από το πίσω μέρος του και να συντρίβεται σε εκείνο το σημείο. Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ.Φλεγόμενες βαλίτσες και ρούχα έπεφταν από τον ουρανό. Το αεροπλάνοστροβιλιζόταν καθώς έπεφτε, πολύς καπνός έβγαινε από το πίσω μέρος και έκανε έναν εκκωφαντικό, περίεργο θόρυβο πριν συντριβεί», είπε ο 25χρονος Αιθίοπας στο CNN.
 
 
Την ίδια ώρα, απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από το μαύρο κουτί του μοιραίου Boeing, το οποίο βρέθηκε και ανακτήθηκε από τις Αρχές.
 
Αυτό που προβληματίζει τους ειδικούς, αλλά και την Boeing, είναι πως πριν από πέντε μήνες είχε συντριβεί ακόμη ένα Boeing 747, με τις πιθανότητες να σχετίζονται τα δυο δυστυχήματα να είναι πάρα πολλές.
 
Πηγή: Νewsbomb.gr