Φρίκη: Πατέρας - κτήνος βίασε την ανήλικη κόρη του πάνω από 1800 φορές

Φρίκη: Πατέρας - κτήνος βίασε την ανήλικη κόρη του πάνω από 1800 φορές

Δεν το χωρεί ο ανθρώπινος νους

Δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια ο εφιάλτης που βίωνε μια ανήλικη μέσα στο ίδιο της το σπίτι, έχοντας πέσει θύμα βιασμού πάνω από 1800 φορές, μέσα σε διάστημα έξι ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ο εφιάλτης του κοριτσιού ξεκίνησε όταν ήταν 10 χρονών, όταν για πρώτη φορά έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του πατριού της, μέχρι να καταφέρει να το σκάσει από το σπίτι και να καταγγείλει όσα συνέβαιναν στις αρχές.

 

Μάλιστα, η ανήλικη ένα χρόνο πριν δραπετεύσει από το σπίτι του τρόμου όπου ζούσε με την μητέρα και τον πατριό της είχε μείνει έγκυος στο παιδί του κατά συρροή βιαστή της, το οποίο και γεννήθηκε λίγους μήνες πριν το σκάσει, παρά το γεγονός ότι ο πατριός της είχε επανειλημμένα προσπαθήσει να προκαλέσει την αποβολή του εμβρύου, χτυπώντας την στην κοιλιακή χώρα.

Η υπόθεση, όπως είναι προφανές, συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας σε ολόκληρη την Αυστραλία, με τον δικαστή και τους ενόρκους να μην δέχονται κανένα απολύτως ελαφρυντικό για τον άντρα, καταδικάζοντάς τον σε 15 χρόνια φυλάκισης χωρίς καμία δυνατότητα αναστολής.

Πάντως, στην όλη υπόθεση, μυστήριο εξακολουθεί να αποτελεί το κατά πόσο η μητέρα της ανήλικης κοπέλας γνώριζε τον καθημερινό εφιάλτη της κόρης της, με την 17χρονη πλέον κοπέλα να αναφέρει στην κατάθεσή της, ότι ο πατριός της την βίαζε κάθε φορά που η μητέρα της έλειπε για δουλειές, ενώ υπάρχουν αναφορές και για κακοποίηση της γυναίκας από τον σύζυγό της, χωρίς ωστόσο να μπορούν να στοιχειοθετηθούν.

Πηγή: dailymail.co.uk