«Θύελλα» για την Άμπερ Χερντ: Οι φωτογραφίες σε τζαμί που αναστάτωσαν το διαδίκτυο

«Θύελλα» για την Άμπερ Χερντ: Οι φωτογραφίες σε τζαμί που αναστάτωσαν το διαδίκτυο

Στον απόηχο της δικαστικής διαμάχης της με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, η 34χρονη Άμπερ Χερντ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κωνσταντινούπολη.

Και καταφέρνει να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής από πολλούς χρήστες του Twitter, που την κατηγόρησαν για έλλειψη σεβασμού. Η Χερντ περιπλανήθηκε και φωτογραφήθηκε σε τζαμιά της Κωνσταντινούπολης με ένα ελαφρύ σατέν φόρεμα, ενώ χαμογελούσε και πόζαρε μέσα σε ένα από τα τζαμιά, την ώρα που κάποιοι άνθρωποι γύρω της προσεύχονταν.

H ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με ένα κόκκινο μαντίλι στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα πως κάνει μια περιοδεία στην Κωνσταντινούπολη. «Πέρασα την ημέρα περιπλανώμενη στη μαγεία των τζαμιών της Κωνσταντινούπολης και δεν θα μπορούσα να ερωτευτώ περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη», έγραψε, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο από την επίσκεψή της.

Πολλοί από τους χρήστες του διαδικτύου αντέδρασαν έντονα:

«Αυτό είναι ένα εντελώς νέο επίπεδο έλλειψης σεβασμού, το να τραβάς φωτογραφία ενώ κάποιος προσεύχεται πίσω σου», έγραψε ένας χρήστης ο οποίος μοιράστηκε την εικόνα. «Δεν επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών ανθρώπων κατά τη διάρκεια της προσευχής», έγραψε ένας άλλος. «Η Αμπερ Χερντ φωτογραφίζει έναν άνδρα χωρίς τη συγκατάθεσή του την ώρα που προσεύχεται. Ή πιστεύει ότι είναι υπεράνω των κανόνων και δεν έχουν εφαρμογή επάνω της;», πρόσθεσε.

That’s a whole new level of disrespect to take a photo like that while someone is praying behind you... pic.twitter.com/iO6jZFoJoc

— ? (@potterdiaries_) August 15, 2020

Η ηθοποιός δέχτηκε επίκριση και για τον τρόπο που φορούσε τη μαντήλα, αλλά και για το γεγονός ότι μπήκε στα τζαμιά χωρίς να φοράει στηθόδεσμο κάτω από το φόρεμά της.