Συγκλονίζει η Πάρις Χίλτον: «Μας χτυπούσαν και έκαναν ότι μας πνίγουν» (vid)

Συγκλονίζει η Πάρις Χίλτον: «Μας χτυπούσαν και έκαναν ότι μας πνίγουν» (vid)

Αίσθηση προκαλεί το ντοκιμαντέρ για την ζωή της…

Μπορεί να ζει μέσα στα πλούτη όμως η ζωή της δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ο λόγος για την Πάρις Χίλτον! Λίγο πριν κυκλοφορήσει το περιβόητο ντοκιμαντέρ «This Is Paris» στο κανάλι του Hilton στο YouTube, η Paris Hilton αποφάσισε να αποκαλύψει στο People όσα της συνέβησαν ως έφηβη κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο ιδιωτικό σχολείο Provo Canyon στη Γιούτα, στη δεκαετία του ’90.

«Έθαψα την αλήθεια μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά είμαι υπερήφανη του πόσο δυνατή γυναίκα έγινα. Ο κόσμος μπορεί να υποθέτει ότι όλα στη ζωή μου ήρθαν εύκολα, αλλά θέλω να του δείξω ποια πραγματικά είμαι», δήλωσε.

Η Χίλτον ανέφερε ακόμα: «Ήταν τόσο εύκολο να το σκάω και να πηγαίνω σε κλαμπς και πάρτι. Οι γονείς μου ήταν τόσο αυστηροί που με έκαναν να θέλω να επαναστατώ. Με τιμωρούσαν παίρνοντάς μου το κινητό, την πιστωτική κάρτα και ακόμη κι έτσι δεν κατάφερναν κάτι. Πάλι έβγαινα έξω μόνη μου».

Και πρόσθεσε: «Ήξερα πως όλα θα ήταν χειρότερα από οπουδήποτε αλλού. Έπρεπε να ήταν σχολείο, αλλά τα μαθήματα δεν ήταν στο επίκεντρο. Από τη στιγμή που ξυπνούσα μέχρι να πέσω για ύπνο, όλη μέρα μου φώναζαν, ούρλιαζαν, ήταν ένα συνεχόμενο βασανιστήριο. […] Το προσωπικό έλεγε απαίσια πράγματα. Με έκαναν μόνιμα να αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου, μου έκαναν bullying. Νομίζω πως ο στόχος τους ήταν να μας “σπάσουν”. Μας κακοποιούσαν και στην πράξη, μας χτυπούσαν και έκαναν ότι μας πνίγουν. Ήθελαν να εμποτίσουν με φόβο τα παιδιά ώστε να είμαστε υπερβολικά φοβισμένοι για μην τους υπακούμε», περιέγραψε.

Δείτε το βίντεο: