Μαθητής ζητά από τη μητέρα του καθημερινά διπλό κολατσιό για να δίνει το δεύτερο σε συμμαθητή του

Μαθητής ζητά από τη μητέρα του καθημερινά διπλό κολατσιό για να δίνει το δεύτερο σε συμμαθητή του

Όταν ο γιος της τής ζήτησε και δεύτερο τοστ για το σχολείο, εκείνη παραξενεύτηκε

Τα σχολικά γεύματα του γιου της ήταν η καθημερινή ρουτίνα για την Josette Duran από το Μεξικό.

Ομως, κάποια στιγμή ο γιος της, Dylan, άρχισε να ζητάει και δεύτερο τοστ για το σχολείο. Στην αρχή η μητέρα παραξενεύτηκε και αναρωτήθηκε αν το φαγητό που του ετοίμαζε δεν ήταν αρκετό.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Dylan της εξήγησε ότι το δεύτερο κολατσιό του ήταν για τον συμμαθητή του, ο οποίος δεν είχε χρήματα και έτρωγε μόνο ένα μήλο στο σχολείο.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η Josette Duran ένιωσε μεγάλη περηφάνεια και ικανοποίηση για τον γιο της και δημοσίευσε μια φωτογραφία με το κολατσιό που ετοίμασε για τα δύο αγόρια στο προφίλ της στο facebook.

Δεν περίμενε όμως ότι κάτι τέτοιο θα συγκινούσε τόσο πολύ τον κόσμο.

Δείτε εδώ:

H πράξη αυτής της μητέρας συγκίνησε πολλούς χρήστες του διαδικτύου και η ανάρτησή της στο facebook έγινε viral. Τα μηνύματα που δέχτηκε ήταν πάρα πολλά και ήταν κάτι που δεν το περίμενε.

Λίγες ημέρες αργότερα έφτιαξε ένα βίντεο για να ευχαριστήσει τον κόσμο που της έγραφε τόσα μηνύματα συμπαράστασης. Οπως τόνισε η ίδια, δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Απλά έκανε το σωστό.

«Εκανα αυτό που έπρεπε και το αυτονόητο. Να βοηθήσω κάποιον που είχε ανάγκη. Αλλωστε αυτό μου έμαθε ο πατέρας μου από μικρή. Να βοηθώ όσο μπορώ. Αυτό να κάνετε κι εσείς. Εγώ δεν χρειάζομαι κάτι. Αν θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να το κάνετε στη γειτονιά σας» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Iefimerida.gr