Έτσι ξοδεύεις 700.000 ευρώ σε ένα... απόγευμα! (Φωτος)

Έτσι ξοδεύεις 700.000 ευρώ σε ένα... απόγευμα! (Φωτος)

Η 55χρονη είναι σύζυγος του τραπεζίτη του Αζερμπαϊτζάν

Η Zamira Hajiyeva ξόδεψε 700.000 ευρώ, δηλαδή όσα ο μέσος Έλληνας δεν θα δει ποτέ εκτός και αν κερδίσει το τζόκερ, σε ένα μόλις απόγευμα!

   Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η Hajiyeva ξόδεψε 18 εκατ. λίρες σε πολυτελή κοσμήματα, ρούχα διάσημων σχεδιαστών και αρώματα από τα Harrods στο Λονδίνο.

Σε μία ημέρα ξόδεψε 700.000 ευρώ στο πασίγνωστο πολυκατάστημα του Λονδίνου, εκ των οποίων τα 34.000 μόνο για σοκολάτες!

Επίσης 6,5 εκατ. ευρώ σε κοσμήματα Boucheron και Cartier και εξαψήφια ποσά σε πολυτελείς οίκους μόδας όπως Dennis Basso, Celine, Fendi και Christian Dior.

 

Η 55χρονη είναι σύζυγος του τραπεζίτη του Αζερμπαϊτζάν Jahangir Hajiyev, που βρίσκεται στη φυλακή, μετά από έλεγχο της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος (NCA), όταν τέθηκε σε ισχύ ο λεγόμενος νόμος κατά της διαφθοράς στη χώρα πέρυσι.

Ο νόμος αυτός, επιτρέπει στις Αρχές να κατάσχουν και να ρευστοποιήσουν τα περιουσιακά στοιχεία πλούσιων αλλοδαπών που δεν μπορούν να αποδείξουν την προέλευση των χρημάτων τους.

1 44

Η σύζυγος Hajiyeva βρέθηκε στο επίκεντρο δύο ερευνών τον Οκτώβριο όταν ούτε εκείνη ούτε ο άνδρας της μπορούσαν να εξηγήσουν πώς κατάφεραν να αγοράσουν ένα σπίτι αξίας 13 εκατ. ευρώ στο Νάιτσμπριτζ και μία λέσχη γκολφ 12 εκατ. ευρώ στο Άσκοτ.

Σχετική εικόνα

Οι συναλλαγές που συνδέονται με τρεις κάρτες επιβράβευσης των Harrods και 35 πιστωτικές κάρτες που εκδίδονται από την τράπεζα του συζύγου της, εκτείνονται σε... 95 σελίδες!

Και συνεχίζουμε με τη λίστα εξόδων της κυρίας Hajiyeva! Ξόδεψε 4,5 εκατ. ευρώ σε κοσμήματα Boucheron, 2 εκατ. σε ρολόγια και κοσμήματα Cartier