Έλληνας γεννήθηκε χωρίς να μπορεί να περπατήσει, σήμερα κάνει και σερφ! (Βίντεο)

 Έλληνας γεννήθηκε χωρίς να μπορεί να περπατήσει, σήμερα κάνει και σερφ!  (Βίντεο)

Η συγκλονιστική ιστορία του άντρα που αποδεικνύει ότι τα θαύματα είναι πραγματικά

Λένε πως τα θαύματα στον κόσμο ήταν εφτά, αν και πολλά εξ αυτών δεν υπάρχουν πλέον. Άλλοι υποστηρίζουν ότι συμβαίνουν μόνο στις ιστορίες ή τις ταινίες και ποτέ στην πραγματικότητα.
 
Το να μπορείς να ακολουθήσεις το όνειρό σου και εν τέλει να το πετύχεις δεν είναι στα πλαίσια του θαύματος. Έχει να κάνει με την επιμονή και την υπομονή να το καταφέρεις. Το να θες όμως να γίνεις ντράμερ ξέροντας ότι τα χέρια και τα πόδια σου δεν είναι 100% λειτουργικά, σε πολλούς ακούγεται σαν χαμένη υπόθεση. Ίσως και να είναι. Όχι όμως για τον Άγγελο Πεντάρη.
 
Από μικροί μάθαμε πως τον εχθρό πρέπει να τον νικήσεις για να επιβιώσεις. Το χαμογελαστό παιδί της παραπάνω φωτογραφίας γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση, δηλαδή πόδια και χέρια δεν θα μπορούσαν ποτέ να λειτουργήσουν σαν ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Η τελευταία λέξη γνωρίζω πως δεν είναι σωστή, καθώς ο Άγγελος δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον υπόλοιπο κόσμο.
 
 
Είναι ένα τύπος απλός, σαν όλους εμάς, που αγαπά τη ζωή, δεν επηρεάζεται από κανένα πρόβλημα και η λέξη «μειονέκτημα» δεν αποτέλεσε ποτέ απειλή για τον ίδιο. Θα μπορούσε αλλιώς παρά τα προβλήματα να πραγματοποιήσει τα όσα κάνει στο παρακάτω βίντεο;
 
 
 
Οι περισσότεροι θα το αποκαλούσαν «θαύμα», εκείνος απλώς εκπλήρωση ενός ονείρου και κυρίως αποφυγή ενός φόβου. Εκείνου του να μην μπορεί ποτέ να νιώσει ανεξάρτητος σε αυτόν τον κόσμο. Όλα τα υπόλοιπα τα αποκαλεί δώρο της ζωής και φροντίζει κάθε μέρα να τα απολαμβάνει σαν να ήταν η πρώτη του φορά.
 
Αλλά αρκετά σου είπα εγώ. Καιρός να στα πει και ίδιος…