Απίθανη γιαγιά έγινε viral (Φωτος)

Απίθανη γιαγιά έγινε viral (Φωτος)

Η… ανακάλυψή της αυτή την έκανε viral στα social media με όλους να της βγάζουν το καπέλο για την φαντασία της!

Το όνομα της γιαγιάς από την πολιτεία της Μοντάνα των ΗΠΑ είναι Patti Baumgartner και πλέον έχει γίνει γνωστή σε όλη τη χώρα. Ο λόγος πολύ απλός. Βρήκε σε τι άλλο μπορεί να χρησιμεύσει ένα πιστολάκι μαλλιών εκτός από το να στεγνώνουμε το τριχωτό της κεφαλής μας.
 
Η γιαγιά έγινε viral διότι βλέποντας τα αυτοκίνητα να τρέχουν στο South Finely Point στο Polson και ανησυχώντας για την ασφάλεια του εγγονού της, πήρε μια καρέκλα, κάθισε στην άκρη του δρόμου και σημάδευε τα διερχόμενα αυτοκίνητα μ’ ένα… άσπρο πιστολάκι μαλλιών!
 
 
«Συζητούσαμε για την ταχύτητα που αναπτύσσουν τα αυτοκίνητα και τι θα μπορούσε να τη μειώσει», είπε η Baumgartner. «Αποφασίσαμε να καθίσω στην καρέκλα και να κρατώ το πιστολάκι ως ραντάρ για τον έλεγχο της ταχύτητας».
 
giagia3
 
Ο γιος της Patti, Tim, φωτογράφισε τη μητέρα του ενώ καθόταν στην καρέκλα στην άκρη του δρόμου και στόχευε τα αυτοκίνητα με το πιστολάκι μαλλιών.
 
giagia4
 
Τη φωτογραφία την ανέβασε στο Twitter, για να τραβήξει την προσοχή του Noah Pesola, τροχονόμου της περιοχής και το πέτυχε. Η γιαγιά αμέσως έγινε viral.
 
giagia1
 
 Πηγή: Νewsbomb.gr