«Κουνελάκι» του Playboy κάνει στροφή στην... ποιότητα και κατεβαίνει για πρόεδρος (Φωτος)

«Κουνελάκι» του Playboy κάνει στροφή στην... ποιότητα και κατεβαίνει για πρόεδρος (Φωτος)

Θέλει διακαώς να γίνει Πρόεδρος!

Διαφορετικό... αέρα θα έχουν οι επικείμενες προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στην Κροατία, καθώς μεταξύ των υποψηφίων αναμένεται να είναι και η Άβα Καράμπατιτς.

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε το πρώην κουνελάκι του Playboy με ποστάρισμα που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνόδευε με... καυτές φωτογραφίες της από παραλία της Ιταλίας.

 
 
 
View this post on Instagram

?

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on Sep 24, 2019 at 11:51am PDT

Η 31χρονη που έχει γεννηθεί στο Ζαντάρ, κατά το παρελθόν έχει ταχθεί υπέρ της νομιμοποίησης της πορνείας, προκειμένου να είναι ασφαλείς οι ιερόδουλες και να αυξηθούν τα έσοδα από την φορολογία, ενώ έχει ζητήσει και την αποποινικοποίηση της κάνναβης.

 
 
 
View this post on Instagram

Zadnji skosi ljeta??

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on Sep 20, 2019 at 9:09am PDT

«Αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος. Έχω λάβει πολλά μηνύματα στήριξης στο Instagram και σας ευχαριστώ για αυτό. Η πολιτική είναι η δεύτερη αγάπη μου. Δεν μπορώ να βλέπω τα άσχημα πράγματα που γίνονται στην χώρα μου.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Είναι λες και όλοι είναι τυφλοί, ενώ τα μάτια τους δεν έχουν τίποτα. Οι νέοι φεύγουν από την χώρα και οι αριθμοί γεννήσεων μειώνονται.

Ξέρω οτι θα έχω πολλά σχόλια από trolls γιατί είμαι αστέρι, αλλά υπάρχει και η πνευματική μου πλευρά, καθώς είμαι καθηγητής ιταλικών και ρωμαϊκής λογοτεχνίας.

Έχω γράψει μία αυτοβιογραφία, ένα μυθιστόρημα, έχω πρωταγωνιστήσει σε ταινία, ενώ έγινα και ζωγράφος», έγραψε μεταξύ άλλων.

Πηγή: gazzetta.gr