Κροίσος έθαψε τη λιμουζίνα του για να μπορεί να την οδηγεί και μετά θάνατον (Φώτος)

Κροίσος έθαψε τη λιμουζίνα του για να μπορεί να την οδηγεί και μετά θάνατον (Φώτος)

Ένα απίστευτο περιστατικό

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Βραζιλία, ο Thane Chiquinho Scarpa, όταν αποφάσισε να θάψει το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του, έτσι ώστε να μπορεί να το οδηγεί και στη μετά θάνατον ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Δέκα πράγματα που δεν γνώριζες σε τι χρησιμεύουν! (Βίντεο)

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, ο μεγιστάνας προκάλεσε την οργή των περισσότερων ΜΜΕ, με τους περισσότερους δημοσιογράφους να τον επικρίνουν για σπατάλη και υπερβολή.

Πολλοί ήταν και εκείνοι που όταν ενημερώθηκαν για την ομολογουμένως περίεργη πρωτοβουλία του Thane Chiquinho Scarpa αναρωτήθηκαν πώς ένας άνδρας με τέτοια περιουσία δεν προθυμοποιήθηκε να χαρίσει το αυτοκίνητο σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ο δισεκατομμυριούχος, απαντώντας στις κατηγορίες που του προσάπτουν, λέει χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι με επικρίνουν επειδή ήθελα να θάψω μια Bentley, αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι θάβουν πράγματα που είναι περισσότερο πολύτιμα σε σχέση με το αυτοκίνητό μου. Θάβουν την καρδιά, το συκώτι, τους πνεύμονες, τα μάτια, τους νεφρούς. Αυτό είναι παράλογο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι περιμένουν για μεταμόσχευση και εσείς θάβετε υγιή όργανά που θα μπορούσαν να σώσουν τόσες πολλές ζωές.

Πηγή: hairt.gr