«Τσαούσα» Κύπρια πεθερά: Ο γιος μου είναι στις ευπαθείς ομάδες λόγω της νύφης μου… (vid)

«Τσαούσα» Κύπρια πεθερά: Ο γιος μου είναι στις ευπαθείς ομάδες λόγω της νύφης μου… (vid)

Δεκάδες βίντεο κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες μετά και την επιβολή των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού. Μάλιστα, κάποια εξ αυτών, τοποθετούνται με αρκετή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμό στη νέα καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας.

Τα συγκεκριμένα βίντεο που ήδη έχουν γίνει viral παρουσιάζουν την αγωνία της Κύπριας πεθεράς για τον γιο της, ο οποίος εν μέσω καραντίνας, δεν θα έχει τη φροντίδα που του αξίζει από τη γυναίκα του. Για αυτό και η μητέρα του κάνει τον δικό της αγώνα για να μην του λείψει τίποτα, ενώ συνάμα προσπαθεί να στείλει τη νύφη της στην απομόνωση…

Βέβαια, τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Κάποιοι ταυτίστηκαν με τη συγκεκριμένη πεθερά, ενώ κάποιοι άλλοι τη “στόλισαν” για τα καλά, που λέμε και στην Κύπρο.

Δείτε τα απολαυστικά βίντεο

Τι λέει η ίδια για τα βίντεο
21 kirio

Η Έλενα Γαλαταριώτου μας συστήθηκε μέσα από τα βίντεό της ως η… Κύπρια πεθερά που καταπιέζει με τον δικό της τρόπο τον γιο της, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια «αξόρτωτη». Τα βίντεό της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σε Κύπρο και Ελλάδα, ενώ μετρούν χιλιάδες θεάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκετές είναι οι Κύπριες πεθερές που έχουν ταυτιστεί μαζί της, ωστόσο υπάρχουν και τα αρνητικά σχόλια, από άντρες ή νύφες που δεν είδαν και με τόσο καλό μάτι τα χιουμοριστικά βίντεο της κ. Γαλαταριώτου.

Η «τσαούσα» πεθερά προκάλεσε γέλιο σε μια εποχή που το έχουμε τεράστια ανάγκη, αναφερόμενη κυρίως στον κανακάρη της ο οποίος λόγω του γάμου του με τη… «νύφη» της θεωρεί ότι συγκαταλέγεται στις ευπαθείς ομάδες γι’ αυτό κάθε τρεις και λίγο με το πιστοποιητικό κυκλοφορίας στο χέρι τον επισκέπτεται καθότι δεν εμπιστεύεται τη γυναίκα του, η οποία τον αφήνει νηστικό.

Κ. Γαλαταριώτου πώς προέκυψε το βίντεο;

Θα σας φανεί αστείο, αλλά όλο αυτό το σκέφτηκα καθώς καθάριζα τη βιβλιοθήκη στο σπίτι. Συνηθίζω τέτοια βίντεο και γενικά τις πλάκες με την οικογένειά μου, ωστόσο δεν περίμενα με κανένα τρόπο αυτή την ανταπόκριση από τον κόσμο αλλά πιο ειδικά την ταύτιση πεθερών με μια άγνωστη.

Εσείς είστε πεθερά;

Όχι κοπέλα μου. Έχω έναν γιο 16 ετών και μια κόρη 9 ετών. Τα όσα βλέπει ο κόσμος αποτελούν καθαρά μέρος της φαντασίας μου, και λόγω της καραντίνας επειδή βρίσκομαι στο σπίτι αποφάσισα να το κάνω να γελάσουμε. Φυσικά δεν γέλασαν όλοι, καθότι αρκετοί άντρες αλλά και «νύφες» πίστεψαν τον ρόλο τόσο που μου στέλνουν έως τώρα αρνητικά σχόλια.

Πεθεράς συνέχεια: Τα μακαρόνια του φούρνου και τα κινέζικα της νύφης… (vid)

Τι σας εμπνέει;

Η καθημερινότητα, μέχρι και το καθάρισμα μιας βιβλιοθήκης. Η έμπνευση έρχεται ξαφνικά και η ο ήρωας, ή στην προκειμένη περίπτωση η ηρωίδα, ήρθε χωρίς να το σχεδιάσω. Ούτε τα όσα ακούσατε τα έγραψα. Είναι καθαρά της στιγμής και το έκανα για να προσφέρω γέλιο στους δικούς μου ανθρώπους σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Για παράδειγμα το τρίτο βίντεο που είδατε το σκέφτηκα ενώ έκανα λαζάνια στα παιδιά μου, δεν πιέζω τον εαυτό μου. Να σου αναφέρω ότι κάποια στιγμή έγραψα σενάριο είχε σχέση με αυτό και το απέρριψαν, ήρθε το κανάλι τώρα και ζητά πίσω το σενάριό μου (γελάει).

Πώς νιώσατε όταν είδατε τον εαυτό σας σε εκπομπές; Ποια σχόλια λάβατε; Σχολιάστηκε έντονα το επίθετο «αξόρτωτη» που είπατε αναφερόμενη στη «νύφη» σας.

Ένιωσα όμορφα διότι στις μέρες μας χάρισα γέλιο. Ελπίζω, και είναι σχεδόν σίγουρο, ότι θα συνεχίσω τα βίντεο. Εντούτοις έλαβα διάφορα σχόλια. Π.χ. διατροφολόγος, γνωστός μάλιστα, μου έστειλε και μου είπε ότι περνώ λάθος μηνύματα και μου έστειλε έρευνα πανεπιστημιακή για τους υδατάνθρακες στα μακαρόνια, κάτι που φυσικά γνώριζα. Άλλη κυρία μου έκανε παρατήρηση γιατί νόμιζε ότι εγώ πήρα όντως στο «1420» για τα κουπέπια. Γενικά υπάρχει έλλειψη χιούμορ νομίζω. Εντούτοις θα συνεχίζω παρόλο που θέλω να διευκρινίσω ότι εγώ Χρηματοοικονομικά σπούδασα και όχι ηθοποιός. Το γέλιο είναι ζωή εξάλλου.

ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ