Αφιέρωμα του AFP στην Αγία Νάπα – Η πόλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί (vid)

Αφιέρωμα του AFP στην Αγία Νάπα – Η πόλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί (vid)

Τέτοια εποχή οι πρώτοι τουρίστες έκαναν την εμφάνιση τους σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Μεσογείου, την Αγία Νάπα.

Παραλίες με χρυσή αμμουδιά και καταγάλανα νερά. Όμως φέτος οι παραλίες είναι ακόμη άδειες. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στις οικονομίες και τον τουρισμό των χωρών.  Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων κατέγραψε αυτές τις μαγικές εικόνες από drone, με τις παραλίες της Αγιάς Νάπας να είναι εντελώς άδειες.

Ντόπιοι και τουρίστες δεν βρίσκονται πλέον εκεί. Το μεγάλο στοίχημα τώρα είναι αν τελικά θα υπάρξουν φέτος τουρίστες, κυρίως στις χώρες της Μεσογείου που κάθε χρόνο δέχονταν εκατομμύρια τουρίστες. Η Κύπρος είναι μια χώρα που στηρίζει την οικονομία της στον τουρισμό. Τα πάντα όμως είναι ακόμη ρευστά.

Από σήμερα θα υπάρξει μια μικρή άρση ορισμένων από τα περιοριστικά μέτρα που είχαν τεθεί σε εφαρμογή στα μέσα Μαρτίου.

Για την ώρα μας μένουν μόνο οι μαγικές εικόνες. Λίγο ακόμα και θα τα καταφέρουμε. Με λίγη υπομονή θα απολαύσουμε πάλι το καλοκαίρι και την καθημερινότητα μας. Θα απολαύσουμε τα γαλάζια νερά και τις υπέροχες ακρογιαλιές μαζί με τους φίλους και τις οικογένειες μας.