ΚΥΠΡΟΣ:Αγόραζε δώρα στην 7χρονη κόρη του με σκοπό να την βιάσει-Την έβαζε να βλέπει ερωτικές ταινίες

ΚΥΠΡΟΣ:Αγόραζε δώρα στην 7χρονη κόρη του με σκοπό να την βιάσει-Την έβαζε να βλέπει ερωτικές ταινίες

Φρίκη προκαλούν τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο - Το DNA του καταδικασθέντα βρέθηκε στα εσώρουχα και το παντελόνι της ανήλικης, όπου και οδήγησε σε στοιχειοθέτηση των αδικημάτων.

Το 1998 ο κατηγορούμενος παντρεύτηκε την μητέρα της παραπονούμενης, ενώ τα προηγούμενα χρόνια διατηρούσε δεσμό μαζί της, όπου απέκτησαν και δυο παιδιά μαζί.

Συγκεκριμένα η υπόθεση χρονολογείται μεταξύ 1997-2005, όταν ο καταδικασθέντες άρχισε να προσεγγίζει την παραπονούμενη με σκοπό την ερωτική επαφή.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο:

Ο κατηγορούμενος καταδικάσθηκε, μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία, σε δέκα κατηγορίες οι οποίες αφορούσαν σεξουαλικά αδικήματα. Η καταδίκη του βασίσθηκε ουσιαστικά στη μαρτυρία της παραπονούμενης, ηλικίας σήμερα 18 ετών. Τα αδικήματα ανάγοντο σε μεγάλη χρονική περίοδο από το 1997 μέχρι και το 2005, όταν δηλαδή η παραπονούμενη ήταν μεταξύ της ηλικίας των 7 και 15 ετών, η υπόθεση όμως αποκαλύφθηκε μόλις το 2005 όταν η παραπονούμενη ανέφερε τα πάντα σε φίλη της και ακολούθως στη μητέρα της και στην Αστυνομία δίδοντας πλήρη κατάθεση.

Ο κατηγορούμενος, είναι ο άντρας της μητέρας της παραπονούμενης, ο γάμος των οποίων τελέσθηκε το 1998 και από τον οποίο έχουν δύο παιδιά. Η παραπονούμενη εγεννήθη από προηγούμενο δεσμό της μητέρας της χωρίς γάμο, ο οποίος διαλύθηκε το 1995, έκτοτε δε διέμενε με τη μητέρα της και, μετά από το γάμο της μητέρας της με τον εφεσείοντα, με τη νέα οικογένεια της.

Η ουσία της μαρτυρίας της παραπονούμενης ήταν ότι, λίγο μετά το γάμο του εφεσείοντα με τη μητέρα της και τη συγκατοίκηση τους, αυτός άρχισε να ερωτοτροπεί μαζί της όταν ήσαν μόνοι στο σπίτι και να την καλοπιάνει αγοράζοντας της ότι ήθελε. Ύστερα, όταν η παραπονούμενη ήταν 7-8 ετών, της ζητούσε να του κάνει στοματικό έρωτα, το οποίο και η παραπονούμενη έκανε. Αυτό συνεχίσθηκε μέχρι που η παραπονούμενη ήταν στην 4η τάξη του Δημοτικού. Αργότερα, όταν η παραπονούμενη ήταν στην 5η-6η τάξη του Δημοτικού, ο πατριός της έβγαζε τα ρούχα από κάτω και ασελγούσε στα γεννητικά της όργανα, σπάνια δε της έβγαζε και τη φανέλα και της χαΐδευε το στήθος.

Λίγο καιρό μετά που η παραπονούμενη πήγε στην 1η τάξη του Γυμνασίου, ο εφεσείων άρχισε να συνουσιάζεται με την παραπονούμενη, κάποτε και πρωκτικά. Για δύο μήνες πριν από την καταγγελία της υπόθεσης, ο πατριός της δεν ενόχλησε καθόλου την παραπονούμενη. Δύο μέρες πριν όμως η μητέρα της πήγε ταξίδι παίρνοντας μαζί της τα άλλα δύο παιδιά.

Το βράδυ ο εφεσείων επιχείρησε να την ενοχλήσει, δεν προχώρησε όμως όταν του είπε ότι είναι κουρασμένη, επιφυλασσσόμενος να επανέλθει την επομένη. Την επομένη της έβαλε να δει ταινία πορνό ενώ ασελγούσε πάνω της. Και την επομένη πάλι της έβαλε να δει ταινία πορνό και της έκανε πρωκτικό έρωτα παρά την αντίστασή της, προσπάθησε στη συνέχεια ανεπιτυχώς να συνουσιασθεί μαζί της καθ' όσον εκείνη αντιστέκετο.

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα χρόνια, ενώ άσκησε έφεση.

*Τα γεγονότα παρουσιάζονται με βάση τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο.


Διαβάστε επίσης: 

Κινδυνεύει η ζωή Κύπριας δημοσιογράφου: Αντιδρούν οι γιατροί της - «Δεν αναπνέει...»

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: Μέχρι στιγμής 13 νεκροί και 25 τραυματίες (PHOTO-VIDEO)

Βαρκελώνη: Μέλη ελληνικής οικογένειας ανάμεσα στους τραυματίες της επίθεσης - Σε κρίσιμη κατάσταση

«Κακομαθημένοι και ανώριμοι κάποιοι ΣΥΟΠ-Γι' αυτό εγκαταλείπουν»- Τι τους διώχνει τελικά από την ΕΦ;