ΚΥΠΡΟΣ: Έμπαινε κρυφά τα μεσάνυχτα στο δωμάτιο της 14χρονης κόρης του και την βίαζε

ΚΥΠΡΟΣ: Έμπαινε κρυφά τα μεσάνυχτα στο δωμάτιο της 14χρονης κόρης του και την βίαζε

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας - Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν στην Λευκωσία το 2008.

Διαβάστε επίσης: Αγόραζε δώρα στην 7χρονη κόρη του με σκοπό να την βιάσει - Την έβαζε να βλέπει ερωτικές ταινίες

Θέλοντας να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις ο άντρας από την Λευκωσία, βίαζε την 14χρονη κόρη του.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο:

Το 2008 ο καταδικασθέντας, ενώ κοιμόταν η μικρή, μπήκε στο δωμάτιό τα μεσάνυχτα ξάπλωσε δίπλα της και άρχισε να την αγγίζει.

Αυτή αντιστάθηκε αλλά αυτός την ανάγκασε να γυρίσει προς το μέρος του με αποτέλεσμα να την φιλήσει στο στόμα, ενώ ήλθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Με την 14χρονη να αντιστέκεται χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λίγες μέρες αργότερα, ενώ πάλι η μικρή κοιμόταν μπήκε στο δωμάτιο της, ήλθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέλησή της, αφού ακούστηκε ένας θόρυβος, ο καταδικασθέντας, ντύθηκε και έφυγε γρήγορα από το δωμάτιο.

Το επόμενο πρωί η 14χρονη σε συνομιλία που είχε με τις ξαδέλφες τις, φοβισμένη τους ανέφερε το περιστατικό, με μια από αυτές να ενημερώσει την η σύμβουλο του σχολείου όπου φοιτούσε η 14χρονη.

Η υπόθεση έφτασε στο Γραφείο Ευημερίας και κατ' επέκταση στην Αστυνομία.

Κατά την έρευνα της Αστυνομίας παραλήφθηκαν διάφορα ρούχα ως τεκμήρια για σκοπούς επιστημονικών εξετάσεων, ενώ έγινε ιατροδικαστική εξέταση στην παραπονούμενη.

Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας της ανήλικης, καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση, ενώ άσκησε έφεση αφού θεώρησε την ποινή ως υπερβολική, αλλά αυτή απορρίφθηκε.


*Τα γεγονότα παρουσιάζονται με βάση τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο.