ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 42χρονος καταζητούμενος – Έκλεψε και έκαψε όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 42χρονος καταζητούμενος – Έκλεψε και έκαψε όχημα

Στη σύλληψη 42χρονου καταζητούμενου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία σχετικά με υπόθεση κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, στις 9 Σεπτεμβρίου, 2017, 32χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι την ίδια μέρα, μεταξύ των ωρών 8.30π.μ. και 12.20μ.μ., κλάπηκε το αυτοκίνητο του από χώρο στάθμευσης οχημάτων υπεραγοράς στην επαρχία Λεμεσού.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, σχετικά με την κλοπή του αυτοκινήτου εγέρθηκαν υποψίες εναντίον του 42χρονου, τα στοιχεία του οποίου παρέμεναν άγνωστα και στις 18 Σεπτεμβρίου, 2017, δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία του ώστε να ενισχυθούν οι προσπάθειες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, 2017, γύρω στις 12.40μ.μ., σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην επαρχία Λεμεσού, τέθηκε κακόβουλα πυρκαγιά στο πιο πάνω αυτοκίνητο. Από την πυρκαγιά, το αυτοκίνητο, αξίας €2000, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μετά από συλλογή πληροφοριών που ακολούθησαν της δημοσίευσης της φωτογραφίας του 42χρονου και αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του, αυτός συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης σήμερα, γύρω στις 6.00μ.μ. και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.