ΧΛΩΡΑΚΑ: Σύλληψη και δεύτερου προσώπου για κλοπή οικιακού εξοπλισμού

ΧΛΩΡΑΚΑ: Σύλληψη και δεύτερου προσώπου για κλοπή οικιακού εξοπλισμού

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 32χρονη κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από ενοικιαστή.

Η Αστυνομία αρχικά είχε προχωρήσει στην σύλληψη 38χρονου για την υπόθεση και καταζητείτο η 32χρονη μετά την καταγγελία από ζεύγος Βρετανών ιδιοκτητών ες διαμερισμάτων στην Χλώρακα για κλοπή του οικιακού εξοπλισμού του διαμερίσματος που ενοικίαζαν σε ζεύγος.

Ο 38χρονος μάλιστα επανασυνελήφθη αφού τελούσε υπό κράτηση για άλλη υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία διαμέρισμα ιδιοκτησίας των Βρετανών ενοικιάζετο σε γυναίκα ηλικίας 32 ετών από την Σερβία η οποία συζούσε με ένα 38χρονο που φέρεται κατά επανάληψη να έχει απασχολήσει τις ανακριτικές αρχές.

Πριν 10 μέρες το ζεύγος εγκατέλειψε το διαμέρισμα και απέσπασαν απ’ αυτό οικιακό εξοπλισμό, όπως δύο κουρτίνες, λινοσκεπάσματα , ένα dvd ,δύο μονά κρεβάτια και διάφορα οικιακά σκεύη, αξίας 2.275 ευρώ.

Οι 32χρονη και ο 38χρονος ακολούθως εγκατέλειψαν το διαμέρισμα. Εναντίον τους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης . Ο 38χρονος που είναι ήδη υπό κράτηση για άλλη υπόθεση επανασυνελήφθη και καταζητείται η 32χρονη.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.