ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία πατέρα ανήλικης που κακοποιήθηκε - «Ο παιδεραστής μπαινόβγαινε στο σχολείο…»

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία πατέρα ανήλικης που κακοποιήθηκε - «Ο παιδεραστής μπαινόβγαινε στο σχολείο…»

Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη πατέρας ανήλικης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από ζεύγος.

 

Σε επιστολή του πατέρα που φέρει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» , ημερομηνίας 13/11/2017 προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της σχολικής εφορείας, η οποία κοινοποιήθηκε προς τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Καδή και την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά, ο πατέρας καταγγέλλει ότι ο εν λόγω παιδεραστής προτού καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση της τότε ανήλικης θυγατέρας του και ενώ τελούσε ακόμη υπό κατηγορία και ήταν σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης, μπαινόβγαινε στο σχολείο της κοινότητας όπου φοιτούσε και το μικρότερο παιδί του.
Πρόκειται για το ίδιο σχολείο, στο οποίο σκανδαλωδώς εξακολουθεί να εργάζεται η σύζυγος του παιδεραστή, ως καθαρίστρια, παρά τα ευρήματα του δικαστηρίου ότι είχε και η ίδια ενεργό εμπλοκή στην υπόθεση.
Αναφέρθηκε επίσης ότι βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο σχολείο, στον χώρο των καθαριστριών και καταβλήθηκαν προσπάθειες να παρασιωπηθεί. Ο πατέρας του θύματος θεωρεί ότι δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη καθώς η σύζυγος και συνεργός του παιδεραστή δεν ήταν στο κατηγορητήριο και δεν τιμωρήθηκε για την αρρωστημένη συμπεριφορά της.

Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας εξαπολύει «πυροβολεί» εναντίον του προέδρου της σχολικής εφορείας, που παρεμπιπτόντως είναι και κοινοτάρχης της κοινότητας καθώς και σε μέλη της σχολικής εφορείας για τη στάση που τηρούν επί του θέματος.

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα πατώντας εδώ!