Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στην Πάφο – Εντόπισαν πιστόλι, φυσίγγια και κλοπιμαία προϊόντα

Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στην Πάφο – Εντόπισαν πιστόλι, φυσίγγια και κλοπιμαία προϊόντα

Στο Τμήμα 35χρονος και 46χρονος.

Ένα πιστόλι, αριθμό φυσιγγίων και κλοπιμαία προϊόντα, όπως ρούχα και χρυσαφικά, εντόπισαν το πρωί τα μέλη του ΟΠΕ Πάφου, μετά τη σύλληψη δύο προσώπων, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα.

Πρόκειται για ένα 35χρονο και ένα 46χρονο, οι οποίοι καταζητούνταν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης χρυσοχοείου, που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2017, στην επαρχία Πάφου.

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, οι δύο εντοπίστηκαν στην οικία του 46χρονου, στην Πάφο και γύρω στις 5.40π.μ. σήμερα, συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, αριθμός φυσιγγίων και μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων. Εντοπίστηκε επίσης μεγάλος αριθμός από είδη ένδυσης, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Στη συνέχεια μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε οικία φιλικού προσώπου του 35χρονου, όπου κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χρυσαφικών, τα οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

*φωτογραφία αρχείου 

Διαβάστε περισσότερα για το "Έγκλημα" πατώντας εδώ!