Αυτός είναι ο ένας εκ των δύο Σέρβων που επρόκειτο να δολοφονήσουν το «Αλεξούι»

Αυτός είναι ο ένας εκ των δύο Σέρβων που επρόκειτο να δολοφονήσουν το «Αλεξούι»

Έφθασε Κύπρο και συνελήφθη, καθώς φέρεται να είναι ένας εκ των δύο Σέρβων εκτελεστών που θα δολοφονούσαν τον Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Ο λόγος για τον 43χρονο Ράτσκο Ραγκέλοβιτς από τη Σερβία, ο οποίος έφτασε με συνοδεία της Κυπριακής Αστυνομίας στο νησί μας και συνελήφθη.

Ακολούθως οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας όπου εξέδωσε διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον του για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών. 

Διαβάστε επίσης:


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 43χρονος καταζητείτο από τον Ιούνιο του 2017, βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τις κυπριακές αρχές και συνελήφθη στα Σκόπια στις 28 Ιουνίου.

Τέσσερα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στις 12 Δεκεμβρίου στα Σκόπια όπου οι αρχές παρέδωσαν τον 43χρονο στις 15 του μήνα. Χθες βράδυ ο ύποπτος μαζί με τους αστυνομικούς επέστρεψαν στην Κύπρο και γύρω στα μεσάνυχτα ο 43χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ύποπτος είναι ένας από τους δύο Σέρβους οι οποίοι έφτασαν στην Κύπρο για να δολοφονήσουν τον Αλέξη Μαυρομιχάλη ωστόσο διέφυγαν όταν πληροφορήθηκαν ότι η Αστυνομία είχε ενημερωθεί για την εγκληματική πράξη την οποία θα πραγματοποιούσαν.

Διαβάστε περισσότερα για Έγκλημα πατώντας εδώ!