Τετραήμερη κράτηση σε 41χρονο στη Λάρνακα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Τετραήμερη κράτηση σε 41χρονο στη Λάρνακα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον ατόμου, ηλικίας 41 ετών από τα Λιβάδια, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. Πρόκειται για περίπου 70 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το απόγευμα της Παρασκευής για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος από τα Λιβάδια.

Κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους 30 περίπου γραμμαρίων.

Ο άνδρας συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε ακόμη ένα σακούλι το οποίο περιείχε 30 περίπου γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του στη Λάρνακα όπου εντοπίστηκαν άλλα 11 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα πατώντας εδώ!