ΛΑΡΝΑΚΑ: Οι «πατέντες» τον έστειλαν στο κελί! Σύλληψη 44χρονου για πλαστογραφία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οι «πατέντες» τον έστειλαν στο κελί! Σύλληψη 44χρονου για πλαστογραφία

Σαραντατετράχρονος από τη Λάρνακα συνελήφθη ως ύποπτος για αδικήματα που διαπράχθηκαν πέρσι, μεταξύ Αυγούστου και Νοεμβρίου, στη Λάρνακα και την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν κλοπή, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, πέρσι τον Νοέμβριο εταιρεία πώλησης λαδιών, που εδρεύει στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου, κατήγγειλε ότι ύστερα από έλεγχο που διεξήγαγε, διεφάνη από τα τιμολόγια των πελατών και τις ημερήσιες καταθέσεις που έκαναν οι υπάλληλοι, ότι παρουσιάζονταν καθυστερήσεις ως προς την καταβολή των οφειλόμενων προς την εταιρεία ποσών.

Δείτε επίσης: 

Ο ύποπτος που είναι υπάλληλος της εταιρείας, φέρεται να προέβη σε εισπράξεις χρημάτων από πελάτες της εταιρείας από τη Λάρνακα και την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, χωρίς να παραδώσει τα χρήματα στους εργοδότες του, όπως όφειλε να πράξει.

Περαιτέρω για τις συγκεκριμένες εισπράξεις ο ύποπτος φέρεται να εξέδιδε τιμολόγια της εταιρείας και να υπέγραφε αποδείξεις εκ μέρους της, χωρίς να έχει εξουσιοδότηση.

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!