Παραδέχθηκε ενοχή 44χρονος που συνελήφθη για κλοπή και πλαστογραφία

Παραδέχθηκε ενοχή 44χρονος που συνελήφθη για κλοπή και πλαστογραφία

Παραδέχθηκε ενοχή 44χρoνος από τη Λάρνακα που συνελήφθη χθες ως ύποπτος για αδικήματα που διαπράχθηκαν πέρσι, στη Λάρνακα και την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Ο 44χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν κλοπή, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας παραδέχθηκε ενοχή στα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι τον Νοέμβριο εταιρεία πώλησης λαδιών, που εδρεύει στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου, κατήγγειλε ότι ύστερα από έλεγχο που διεξήγαγε, διεφάνη από τα τιμολόγια των πελατών και τις ημερήσιες καταθέσεις που έκαναν οι υπάλληλοι, ότι παρουσιάζονταν καθυστερήσεις ως προς την καταβολή των οφειλόμενων προς την εταιρεία ποσών.

Ο ύποπτος, που είναι υπάλληλος της εταιρείας, φέρεται να προέβη σε εισπράξεις χρημάτων από πελάτες της εταιρείας από τη Λάρνακα και την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, χωρίς να παραδώσει τα χρήματα στους εργοδότες του, όπως όφειλε να πράξει.

Περαιτέρω, για τις συγκεκριμένες εισπράξεις, ο ύποπτος φέρεται να εξέδιδε τιμολόγια της εταιρείας και να υπέγραφε αποδείξεις εκ μέρους της, χωρίς να έχει εξουσιοδότηση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα πατώντας εδώ!